Májustól konzolon is tombol az Ion Fury

  • Írta: gorien
  • 2020. április 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eredetileg csak PC-re megjelent Ion Fury májustól konzolokon is játszható lesz. A Duke Nukem 3D módosított motorjával operáló játékban egy kiberszektát kell legyőznünk Shelly “Bombshell” Harrison bőrébe bújva.

A Voidpoint retro FPS-e, a Duke Nukem 3D módosított motorját használó Ion Fury tavaly augusztusban jelent meg PC-re. A neve talán akkor lett a legfelkapottabb, amikor az Iron Maiden perbe fogta, a produktum eredeti címe ugyanis Ion Maiden volt, a zenekar pedig nehezményezte a dolgot, pláne az akkori betűtípushasználat miatt is. A játékból aztán Ion Fury lett, Shelly “Bombshell” Harrison kalandjait pedig hamarosan konzolon is élvezhetjük.

A 3D Realms és a 1C Entartainment bejelentette, hogy május 14-én az Ion Fury elérhetővé válik Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is. Ha azonban valaki dobozos formában szeretné megvenni, annak június 26-ig kell várnia.

Az Ion Furyban a kiberkultistákat vezető Dr. Jadus Heskel megállítása a dolgunk, ebben nyolc különböző, retro ihletésű fegyver van segítségünkre. Annak ellenére, hogy a módosított Build motor hatja meg, nem ragadt teljesen a múltban a játék: számos olyan modernebb funkció helyet kapott benne, mint például a fejlövés, a környezet felhasználhatósága és a viszonylag valószerű fizika.

3.
3.
Ez egy nagyon régi motorra írt klasszikus FPS, amolyan Duke örökség. Viszont elég jó a játék és nagyon jól működik. Ugyan úgy, ahogy indie címek manapság alsó hangon 30 éves pixelgrafikákat használnak modern játékokhoz, ez a játék is egy jó FPS, csak egy eredeti régi motoron. Viszont ami anno működött benne az most is működik és azt sem lehet mondani a játékra, hogy ronda lenne.
2.
2.
user101
Három dolog:

- Hangulatos a trailer,
- Shellyből tul keveset fogunk kapni,
- Ízlések és pofonok : ha valaki odaszarik az asztalra, számomra az is komolyabb művészet, mint amit az ájronméden művelt anno, de hát nem lehet mindenki tökéletes.. :)))
1.
1.
Ooorky
"A Duke Nukem 3D motorjával operáló játékban"

Úgy emlékszem ez már nem az eredeti Build engine, hanem egy későbbi fork.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...