Frissítve: Warzone - átalakul Rebirth Island

  • Írta: szlav
  • 2022. március 21.
  • Letöltés
Link másolása
Jókora változtatásokra számíthatnak a napokban a Call of Duty: Warzone játékosai. A hírek szerint a battle royale-játék kisebb, pörgősebb pályája, a Rebirth Island hamarosan komoly ráncfelvarrást kap.

Ha meguntátok Caldera pálmafáit, de a Rebirth Island pörgősebb meccsei sem hoznak már lázba benneteket, akkor van egy jó hírünk. A Raven Software csapata nemrég bejelentette, hogy ezen a héten élesedik a Call of Duty: Warzone következő frissítése, amely alaposan átalakítja majd a Call of Duty: Black Ops - Cold War idején bemutatott kisebb térképet.

A stúdió egyelőre nem árult el más részletet az általuk csak "ráncfelvarrásként" emlegetett frissítésről, de a fenti térképet tanulmányozva úgy tűnik, hogy tényleg csak vizuális átalakításokról lesz szó - a pálya felépítése többé-kevésbé változatlannak tűnik.

Amíg várjuk a részleteket, érdemes elmerengenünk az Activision korábbi bejelentésén, ami szerint már javában készül a Warzone mobilra szánt változata is. A kiadó szerint ez a változat a nagyplatformos verzió minden tartalmával érkezik majd, így igen valószínű, hogy a most átalakuló Rebirth Island is visszaköszön majd az apró képernyőkön.

Update! Máris befutott a szezonközi roadmap, így megtudhattuk, hogy március 23-án milyen újdonságokkal bővül a Call of Duty: Warzone és a Vanguard. Íme:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...