Saints Row - a testreszabásról szól a következő bemutató

  • Írta: szlav
  • 2022. április 14.
  • Teaser
Link másolása
A jövő héten újabb bemutatóval jelentkezik a Saints Row. Az augusztusban érkező reboot rengeteg lehetőséget ad arra, hogy a saját szájízünk szerint szabhassuk át a főhősünket - ezt mutatja majd be közelebbről az élő adás.

Az új Saints Row-ban bárki a város legnagyobb fenegyerekévé válhat, de a Volition csapata azt szeretné, ha egyetlen bandavezér sem lenne egyforma. A fejlesztőbrigád mindent megtesz azért, hogy minden játékos a saját ízlése szerint alakíthassa át az automata gépfegyverekkel randalírozó főhősét - ezt olyan komolyan gondolja a csapat, hogy egy saját élő adást szentelnek annak, hogy alaposabban is bemutassák a testreszabási lehetőségeket.

És ha a fenti kép alapján leszűrhetünk ezt-azt, akkor úgy tűnik, hogy a fegyverpiñata, a batikolt póló és a csillámzakó is játszik San Ileso városában. Azt, hogy ezen felül mi vár ránk, jövő hét szerda este 9 után tudhatjuk meg, ekkor kezdődik ugyanis az adás, melynek házigazdája a mindig vidám Mica Burton lesz. Az újdonságokról természetesen mi is beszámolunk majd.

Ami pedig magát a játékot illeti, a Saints Row augusztus 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

2.
2.
Ooorky
Volt egy unalmas GTA klónjuk (SR1) egy közepesen sikeres rész (2), aztán fullba tolták a kretént és bejött a népnek (3) ezért lehúztak egy rókabőrt felfújva egy DLC-t full játékká (4) majd lehúzták a rókabőr rókabőrét amivel be is döntötték a franchise-t (Gat out of Hell)...
Valahogy nincs bizodalmam bennük.
1.
1.
Grota333
A bemutató videók alapján a fizika és a járművek vezethetősége hagy némi kívánnivalót maga után...de majd meglàtjuk..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...