HWSW: Soha nem látott nyomás alatt az új iPhone-ok

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 8.
  • Hardver
Link másolása
A tavalyi generációhoz képest nem hoz hatalmas ugrásokat az iPhone 14-széria alapmodellje és Plus-variánsa, a vállalat inkább a high-end Pro és Pro Max esetében szórta bőkezűbben az újításokat - írja a HWSW.

Rendhagyó módon négy új iPhone-t jelentett be az Apple őszi eseményén, az előző évekkel ellentétben azonban a mini variánst már nem kell keresni a sorozatban. Helyét a Plus-kiadás vette át, ami egyáltalán nem meglepő annak fényében, hogy a kicsi marokmobilok egyáltalán nem hozták a várt sikert, az eladási számok kiábrándítóan alakultak.

Elődjéhez hasonlóan az alapmodell 6,1 hüvelykes OLED-kijelzővel érkezik, míg a kicsit nagyobb testvér 6,7 hüvelykes, ez megegyezik az iPhone 12 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max méretével. Mindegyik Super Retina XDR-kijelző 1200 nites fényerőséggel, kétmillió az egyhez kontrasztaránnyal, Dolby Vision HDR10-, valamint HLG-támogatással bír.

Ez természetesen csak a bevezető, a teljes bemutatóért irány a HWSW! Ugyanitt az új Apple Watchokról is olvashatsz.

7.
7.
PS4jacksony
Mint ha a tavalyi modelek jelentek volna meg újra kb. Egy apple-tól többet várnék elsők között kéne kiküszöbölniük pl a kilyuggatott kijelzőt mi értelme a kamerasziget tetején lévő vékony kijelzőcsíknak mert ,hogy az semmilyen többlet információt nem ad az 100 % Inkább akkor lett volna még kisebb . Elkérnek majd 1 Milliót de mire ? Forradalmi újítások meg nuku
6.
6.
honest guy
#5: Ugyanez van Mac OS és Windows esetében. Mindkét rendszernek van előnye/hátránya, én mindkettőt csípem.
5.
5.
Ganzer
Nekem általában vagy iphone vagy pixel van. Mindkét rendszernek van előnye/hátránya, én mindkettőt csípem.
4.
4.
Ooorky
3,5 órát voltam iPhone tulaj, egyszerűen egy számomra létfontosságú app App Store-os verziója, mint kiderült, hónapok óta nem működik, be se lehet lépni, így vissza lett adva.

De. Maga a zárt rendszer, kamera, face ID... nagyon tetszett rajta. Akkuval se lett volna baj szerintem, még intenzív app telepítés közben is alig pár %-ot merült, ez nem android, sokkal kevésbé energiapazarló.
1.
1.
Jarl Balgruuf
A kijelzőt megtörő kamerasziget 2022ben már végleg egy rossz vicc, főleg ennyiért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...