Nem zárkózik el a folytatástól a Silent Hill 2-remake fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 13.
  • Hír
Link másolása
A Bloober Team fejese egy interjúban árulta el, hogy a Konami nem zárkózik el a további közös munkától a csapattal, így az is elképzelhető, hogy a második rész remake-je után egy másik Silent Hill-játékon fognak dolgozni.

Az IGN-nek adott interjújában a Bloober Team vezérigazgatója, Piotr Babieno arról mesélt, hogy mi lehet a stúdió következő projektje a Silent Hill 2-remake befejezése után. Noha az úriember szerint a csapat jelenleg teljes erőbedobással a jelenlegi munkájukra koncentrál, "soha nem mondja, hogy soha" - utalva arra, hogy a Konami nem zárkózik el a jövőbeli munkakapcsolattól sem.

Babieno tudja és megérti a rajongók aggályait, tudják, hogy sokan dühösek a Konamira a múltban történtek miatt, de szerinte "azok az emberek, akik a Konami Gamingért felelősek, értik a dolgukat", szóval érdemes adni nekik némi időt, hogy bizonyítsanak. A CEO hiszi, hogy a kiadó nagyszerű döntéseket hoz a partnerek és a projektek kiválasztásával".

Ebből mi azt szűrjük le, hogy ha a Silent Hill 2-remake kritikailag és a kasszáknál is szépen muzsikál majd, nagy eséllyel további Silent Hill-játékok fejlesztésével is megbízhatja a Bloober Teamet a Konami. Nem lennénk meglepve, ha a tárgyalások már el is kezdődtek volna.

A Silent Hill 2 Remake várhatóan idén érkezik PC-re és PS5-re.

2.
2.
xsbrx
Először talán várjuk meg a végeredményt.
Valószínűleg népszerűtlen vélemény, de a Bloober eddig csak eléggé középszerű játékot adott ki.
Remélem a Konami nem lőtte lábon magát azzal hogy nekik adta a Remake-et...elég magasan van a léc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...