SGF 2023: Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

  • Írta: szlav
  • 2023. június 12.
  • Rendezvény
Link másolása
Nyakunkon a Ubisoft nagy nyári műsora! Habár Yves Guillemot fejlesztőóriása már számos érkező játékot bemutatott a korábbi konferenciákon, egész biztos, hogy számíthatunk még nagy durranásokra. Tartsatok velünk!

A Ubisoft stúdiói világszerte, egész évben gőzerővel munkálnak, az erőfeszítéseiket pedig ma este alaposan meg is villanthatják. Legyen szó nyílt világú akciójátékokról, online lövöldékről, versenyjátékokról, kisebb indie-jellegű projektekről vagy akár táncolós címekről, a kékes-lila örvény újra és újra a szemünk elé kerül.

Ma este biztosan műsoron lesz az Assassin's Creed: Mirage, az Avatar: Frontiers of Pandora, a The Crew: Motorfest, a Prince of Persia: The Lost Crown, és a frissen bemutatott Star Wars: Outlaws is, de jó eséllyel láthatjuk majd a The Division és a Ghost Recon frencsájzok új címeit, a régóta készülő Skull and Bonest, terítékre kerülhet az xDefiant, illetve jó eséllyel egy új Just Dance is be van tárazva. Mi idén is keresztbetett újjal várunk egy új Splinter Cellt is, erre azonban nem mernénk mérget venni.

Kezdés 19:00-kor. Tartsatok velünk!

Update! A műsor véget ért, itt nézhetitek vissza a teljes adást:

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
delphijos
#1: Pont ugyanezt akartam írni. Mintha a cégen belül két egyetemista gyakornokra sózták volna a melót. Mert egy profi cég pénzt kért volna érte. A “Star Wars Outlook” csak a hab volt a tortán.
1.
1.
Macifasz
Játékok szempontjából remek volt ez az UbisoftFoward, de maga a show...kritikán aluli. A közönség mint ha ott se lett volna, a hangkeverés vagy halk volt, vagy üvöltött, a rendezés pedig nevetséges. Megy a gameplay, de mi nem azt nézzük, hanem a rendezőt közelről, ahogy pofázik. WTF?!?! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...