A Sega független szeretne maradni a Microsofttól

Link másolása
A Microsoft és az FTC közötti bírósági meghallgatás során számos titkot hoztak nyilvánosságra: az egyik az volt, hogy a Microsoft a Sega megvásárlását fontolgatta, a japán cég azonban ragaszkodott a függetlenséghez.

Az FTC még mindig nem hozott pontos döntést a Microsoft és az Activision ügyével kapcsolatban, azonban a tárgyalás kezdete óta számos kisebb-nagyobb titok került nyilvánosságra. Az egyik ezek közül, amiről már írtunk is korábban, hogy a Microsoft felvásárolná a Segát. Most azonban az Insider Gaming cikke szerint megszólalt a másik oldal is: ezt az üzletet maga a Sega sem akarja. A Bloombergnek adott interjúban Shuji Utsumit, a Sega operatív igazgatóját kérdezték az ügyről. 

"Nagyon közel állunk a Microsofthoz, és remek kapcsolatot ápolunk a vezetőségével." - mondta Utsumi. - "A Microsoft különösen nagyra becsül minket. Az Xbox vezetői, Phil Spencer és Sarah Bond igazán komolyan veszik azokat az értékeket, amelyeket a videojáték-rajongók hangsúlyoznak." 

Ennek ellenére az üzletre adott válasza egy egyértelmű nem. Sőt, azt is cáfolták, hogy valaha hivatalos megkeresést kaptak volna. Reméljük, hogy a Segát eléggé lefoglalja a Sonic Superstars fejlesztése! 

2.
2.
Jarl Balgruuf
Addig jó, ne tegye rájuk senki a mocskos mancsát.
1.
1.
Extol
Milyen jól tették, ha volt választásuk, és ha lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...