Konzolokra is megjelenik a Ratatan

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
A Kickstarter-kampány többszörösön túlteljesítette a készítők elvárásait, így többek között biztosított a játék megjelenése múlt- és jelen generációs konzolokra is.

Hála annak, hogy a kb. 140.000 dolláros célt 1 óra alatt elérték, a játék biztosan elkészül, az pedig, hogy a készítők gyakorlatilag kifutottak a vállaható mérföldkövekből, nemcsak azt jelenti, hogy a játék iránt óriási az érdeklődés, hanem azt is, hogy megvan a pénz az olyan extrákra, mint az együttműködés David Wise brit zeneszerzővel. Ha adakozni kíván valaki, vagy csak a teljes vállalási lista érdekli, az a projekt Kickstarter-oldalát itt találja meg.

Azonban a kisebb-nagyobb extrák és bónusz feature-ök mellett ami igazán lényeges, hogy az a vállalás is teljesült, miszerint a játék megjelenik konzolokra, tehát PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re is az eredeti PC-s verzió mellett. A Kickstarter-oldal GYIK-szekciója alapján a készítők 2025 áprilisában tervezik kiadni a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...