2024-ben érkezik a Factorio óriási bővítése

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Wube Software bejelentette, hogy a Factorio első hatalmas frissítése, a Space Age 2024-ben érkezik és nagyjából meg fogja duplázni a mostani játéktér méretét.

A gyárakban hamarosan újult erővel indunak meg a munkálatok, ugyanis 2024-ben érkezik a Factorio videójáték óriási frissítése! A Space Age egyenesen az űrbe repíti majd a játékosokat, hogy ott további négy területet fedezzenek fel: na és persze, hogy beinduljon a termelés. A Wube Software korábban már megosztotta a rajongókkal, hogy ezzel az űrkalanddal majdnem a kétszeresére bővül majd a játéktér, így biztosak lehetünk abban, hogy számtalan felfedezésre váró újítás lesz a programban. 

A frissítés újdonságairól egy blogposztban számoltak be a fejlesztők. A leírtak szerint a Space Age folytatja majd az eredeti videójáték kampányának a sztoriját, ami egy rakétakilövéssel ért véget. Emellett arról is írtak, hogy három új bolygót is meghódíthatnak majd a bátor felfedezők, hogy minél izgalmasabb, űrből származó nyersanyagokkal dolgozhassanak. Pontos dátum egyelőre nincs: hamarosan biztosa jelentkeznék még a fejlesztők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...