A legtöbb játékos már kipróbálhatja a Counter-Strike 2-t

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 1.
  • Hír
Link másolása
A Valve bejelentette, hogy majd' minden aktív CS:GO játékos számára már elérhető a Counter Strike 2 Limited Test. Ez akár azt is sugallhatja, hogy nemsokára a teljesen megjelenés is megtörténik.

A Valve legutóbbi bejelentéséből kiderül, hogy a Limited Test kipróbálásához aktív Prime státusszal, és aktív rankkal kell rendelkeznünk. Akik régóta játszanak a CS:GO-val azoknak ez biztos nem okoz fejfájást, hiszen a Prime státuszt minden olyan játékos megkapta, aki megvette a játékot mielőtt az free-to-play lett. Az aktív rank pedig nagy eséllyel mindenkinek megvan, aki nem csak félévente egyszer kapcsolja be a játékot.

A Counter-Strike 2 kipróbálásához először meg kell nyitnunk a CS:GO-t, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy biztosan van-e hozzáférésünk a Limited Testhez, ha van akkor letöltés és telepítés után indíthatjuk is a játékot.

Még márciusban leplezték le a Counter-Strike 2-t, majd a Valve hivatalos YouTube oldalán egyből be is mutattak pár változást, mint a map-ek újdonságait vagy a füst reszponzvitását. Most kaptunk egy új videót is, melyben a játékosok értékeléséről van szó.

A játék 2023 nyarán jelenik meg, legalábbis mindenhol ezt hirdetik. Legjobb tudomásunk szerint Magyarországon augusztus 31-ig tartott hivatalosan a nyár, Amerikában szeptember első hétfőjéig tart, ami szeptember 4-re esik. Vagy nagyon kicentizik a srácok, vagy csúsznak vele.

4.
4.
delphijos
Nekem -nem jatekmeneti- kifogásom talán annyi, hogy az hogy világosabbak a pályák az egyrészt jó, viszont sokszor annyira világos, hogy pl. a házfalak mintha ki lennének “égve” hogy egy fotós hasonlattal éljek. Szerintem a netkód se az igazi még, és pl. smoke gránát esetén az ötödére esik az fps. Én azért meg leszek lepődve ha ez szeptemberben így megjelenik. Persze lehet hogy a háttérben ezerrel heggesztik a hibákat….
3.
3.
Duka Zoltán
Ja szerintem is baromság a hétfő. Nálunk is 22-ig tart a nyár. Az idő is majdnem kitolja a nyarat odáig.
2.
2.
markoci555
nemtom honnan veszitek a szeptember 4-et, kb 22-ig van idejük
a rank update meg eléggé semmitmondó, map különbségeknek mondjuk látom értelmét, de
továbbra is a lényeg, hogy milyen meccseket fog csinálni a játék, szokásosan összedob brutál nagy különbségű játékosokat, vagy végre rendbe rakták az egészet

precíz szám alapú rating miatt meg végre talán befogják a pofájukat a hülyegyerekek, akik állandóan azon nyavalyogtak, hogy x játék után sem kapnak jobb rangot, de pár játék után ledobja őket és hasonlók
1.
1.
Duka Zoltán
Azt hittem gépigényt is dobnak a fiúk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...