Októberben érkezik a Stray Souls

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A Versus Evil és a Jukai Studio közös alkotásáról még márciusban hullott le a lepel, mikor megtudtuk, hogy egy vérbeli pszichológiai horrorjátékkal lesz dolgunk. Az alkotók szerint a megszokott túlélőhorror-játék elemeken túl, több trükkel is készülnek, hogy ne csak egy sokat látott borzongás legyen a Stray Souls.

A Fear Fest 2023 keretein belül kiderült, hogy október 31-én számíthatunk a Stray Souls megjelenésére. A hír mellé egy új trailert is kaptunk.

Márciusban érkezett a bejelentő trailert és már akkor is sok dolgot megtudtunk az alkotásról. Olyan újításokkal készülnek a fejlesztők, mint a véletlenszerűsített használati tárgy elhelyezkedés, folyamatosan változó időjárási viszonyok, vagy épp az ellenségekkel való találkozási pontok bizonytalansága – végigjátszások során ezek mindig változnak.

Elsőre sablonosnak tűnhet a történet, hiszen ki ne hallotta volna már a megörökölt ház történetét, melybe főhősünk beköltözése után ilyen-olyan baljós események történnek. Esetünkben most nem csak a ház körül lesz a fókusz, Aspen Falls városkáján is átok ül. Főszereplőnk, Daniel feladata lesz, hogy félelmetesnél félelmetesebb rejtélyeket oldjon meg, vagy épp éljen túl.

A játék, ahogy már írtuk, október 31-én érkezik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series S/X-re, Xbox One-ra és PC-re.

1.
1.
crytek
Imádom ezeket. Jónak ígérkezik Bár igaz ami igaz nem ez lesz az UE5 kirakatjátéka :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...