Stray Souls PC, PlayStation, Xbox

A Silent Hillre hajazó túlélőhorror az Unreal Engine 5-tel.
1704279618

Bezár a Stray Souls fejlesztője, a Jukai Studio is

A túlélőhorrorjuk gyér eladási számai, az internetes zaklatások, valamint a kiadójuk, a Versus Evil bezárása ahhoz vezetett, hogy a Jukai Studio is lehúzza a rolót. Mindössze a papírvékony Stray Souls maradt utánuk.
1703778589

A TinyBuild még karácsony előtt bezárta a Versus Evil indie kiadót

Még az utolsó napjaira is jutnak rossz hirek, hiszen mindössze három nappal karácsony előtt a TinyBuild bezárta a Versus Evil kiadót és az összes alkalmazottját szélnek eresztette. Nem véletlen, hiszen veszteséges volt a cég.
1698249600

Stray Souls teszt

Daniel 18 évesen megörökli nagymamája otthonát, öröme azonban rövid életű, hiszen már a beköltözés napján rádöbben, hogy nincs egyedül a házban. A Stray Souls hirtelen jött, de hogy győzött-e, az más kérdés.
1698040800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hosszú várakozás ér véget a héten, de ha valakinek nem kenyere egy lámpás íróval kalandozni, az grandiózus kémkedésbe is foghat, vagy újra elfoglalhatja Khazad-dûm tárnáit.
1696492800

Launch trailerrel borzolja a kedélyeket a Stray Souls

Október végén érkezik csak az Unreal Engine 5 által meghajtott horrorkaland, de már most útjára indították a launch trailerrel. Hangulatfokozás mellett a játékmenetbe is bepillanthatunk az új videóban, így semmiféleképp nem érdemes kihagyni azt!
1694187000

Októberben érkezik a Stray Souls

A Versus Evil és a Jukai Studio közös alkotásáról még márciusban hullott le a lepel, mikor megtudtuk, hogy egy vérbeli pszichológiai horrorjátékkal lesz dolgunk. Az alkotók szerint a megszokott túlélőhorror-játék elemeken túl, több trükkel is készülnek, hogy ne csak egy sokat látott borzongás legyen a Stray Souls.
1678899600

Még idén debütál a pszichológiai horrorjáték, a Stray Souls

A Jukai Studio és a Versus Evil pszichológiai horrorjátéka, a Stray Souls hivatalosan is bejelentésre került PC-re, PlayStation 5, PlayStation 4 és Xbox Series X/S konzolokra.