Sandbox móddal érkezik a House Flipper 2

  • Írta: osan
  • 2023. október 12.
  • Videó
Link másolása
A Frozen District csapata megajándékozott minket egy újabb videóval, amiben megcsodálhatjuk az érkező házépítős játékuk sandbox módját. Nézzük is meg, hogy milyen lehetőségeink lesznek építés és renoválás terén!

Több, mint egy szimulátor – ezzel a szöveggel reklámozzák a House Flipper 2-t, és a most közölt videó alapján elmondhatjuk, hogy ez nem csak egy jól kitalált marketing duma. Felesleges szócséplés helyett nézzük meg a videót!

Több újdonsággal is készül a szimulátorjáték – tudjuk, hogy több annál, de akkor is. A sandbox módot bemutatni hivatott videó során lehetőségünk volt szemügyre venni a továbbfejlesztett eszközöket, mint a segédrácsok használatát, de a személyre szabás és tereprendezés sem maradt ki. Megadhatjuk majd a falak magasságát, saját tetszésünk szerint formálhatjuk a kertet (ha gyerekkori álmunk volt a vízárokkal körül vett egyszintes tanyasi házak tervezése, akkor nekünk találták ki a House Flipper 2-t), több, mint 1500 tárgyból választhatunk lakberendezés során, sőt akár szemetelhetünk is telkünkön, ha épp ahhoz kottyanna kedvünk.

December 14-én már neki is láthatunk a házfelújításnak PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series S/X-en. Steamen már a kívánságlistánkra is tehetjük!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...