26 percen át pörög a Squadron 42

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 23.
  • Videó
Link másolása
A Star Citizen testvérprojektje, a Cloud Imperium single player játéka elvileg már a végső fázisban jár, és csak finomítani kell rajta, de megjelenési dátumot ez a projekt sem kapott.

A Cloud Imperium csapata igencsak magabiztosnak tűnik, egyrészt a StarEngine motor képességeivel dicsekedtek, másrészt pedig a Star Citizen univerzumában játszódó, egyjátékos Squadron 42-ről is készítettek egy hasonló terjedelmű bemutatót.

A grandiózus űrcsaták mellett egy izgalmas történetet, bolygófelfedezést és számos játékmeneti rendszert felvonultató játék igazi sztárparádét ígér: Mark Hamill, Gary Oldman, Mark Strong és John Rhys-Davies mellett olyan színészek is közreműködnek a játékban, mint Liam Cunningham vagy Andy Serkis.

A készítők szerint a játék már kvázi a végleges állapotában van, most már csak a finomításokra és végső simításokra van szükség. Ehhez képest gyanúsan hiányzik bármiféle megjelenési dátum, év vagy évtized a bemutatóból. A Cloud Imperium ígérete szerint a játékosok lesznek az elsők, akik megtudják a pontos megjelenési dátumot.

10.
10.
Spazz Maticus
"When its done"...XD

Én csak azon csodálkozom, hogy ezt a 11-éve húzódó túlköltekezett, látványos development hellben senyvedő, proof of conceptig jutó prototipus roncshalmot, aminek tényleg csak azon múlik a pillanatnyi sorsa, hogy a pénzmáglya, amit egy már lassan vallásosan fanatikus fejősbálna csoport táplál, elég nagy lánggal tud-e égni, bárki még ma rajtuk kívül komolyan tud venni...

Hát persze hogy még említés szinten sincs semmilyen megjelenési dátum.
Meg nem is lesz soha...

Én inkább már azon aggódok, hogy amikor ez a lufi kipukkad, nehogy magával rántsa a kickstartert-is mint finanszírozási formátumot, ami szerintem egyébként egy nagyszerű módja igazi "rajongói" játékok, projektek megvalósulásának...
9.
9.
DragonBleacPiece
Hát ez elég gyengének tűnik videóról, kb 2003-as grafikai szint pár erős árnyékkal meg film grain erőltetéssel, jól megfejik gondolom a star citizen fanokat még egy nagy hajrában xD okosan csinálják.
8.
8.
GAMEROD
#4: Azért nem a szépségről van szó. Nem feltétlen a kinézet zabálja az erőforrásokat, hanem az objektumok mennyisége, és azok viselkedése. Még egy darab repülő meteor is zabál, ha az nem trükkel és animációval van megoldva, hanem valóban ott repül.
6.
6.
Doomsayer
A videó magyar felirattal:

https://www.youtube.com/watch?v=UWPlqAqyzbQ
4.
4.
KopyAti
Ezt ne bírná a ps5? Ennél szebb dolgokat is láttunk már ps5-ön.
3.
3.
logic5
Hagyjuk már ezt. Parasztvakítás az megy, dollár százmilliókból, eredmény nulla. Aki ezt megeszi, meg is érdemli.
2.
2.
KratoS
#1: Ja osztom. Mondjuk volt rá idő.
1.
1.
Doomsayer
Ez nagyon-nagyon-nagyon durva hivatalos döbbenet.

*Nagyon*

Ha ez ilyen lesz, akkor az nagyon atom durva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...