A Nintendo bemutatta az idei Black Friday csomagját

Link másolása
A Nintendo idén egy vadiúj csomaggal készült a Black Friday őrületes hétvégéjére: a bejelentés szerint az új Switch OLED & Super Smash Bros. Ultimate bundle november 19-től lesz elérhető.

Úgy tűnik, a Nintendo már felkészült a Black Friday őrületes akcióira: meg is van, hogy idén mivel rukkolnak elő arra az időszakra. A frissen bejelentett Nintendo Switch OLED & Super Smash Bros. Ultimate bundle hamarosan, 2023. november 19-től lesz elérhető a Nintendo eShopjában, illetve számos más üzletben is kapható majd. A korábbi években már többször a Nintendo Switch Mario Kart bundle volt a terítéken ebben az időszakban. 

Az új csomagajánlat egy Switch OLED modellt, a digitális verzióját a Super Smash Bros. Ultimate-nek és három hónap Nintendo Switch Online-t tartalmazza: ez így egyben 349,99 dolláros (123 000 Ft) árcímkét visel majd. Ez a szám soknak tűnhet, azonban ha egyesével összeszámoljuk a tételeket, akkor összesen 67,98 dollár (23 940 Ft) megtakarítást takar. Érdemes résen lenni, ugyanis a Black Friday hetén számtalan kincset találhat az ember!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...