Türelmet kér a Bloober a Silent Hill 2-remake kapcsán

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 27.
  • Hír
Link másolása
A rajongók megkereséseire igyekeztek reagálni, állításuk szerint a projekt a lehető legjobb ütemben zajlik, viszont amíg a Konami nem engedi meg, addig nem közölhetnek részleteket a jövőre várható játékról.

Hallatott magáról a Bloober Team, akik egy friss posztban számoltak be arról, hogy hogyan áll a Silent Hill 2-remake szénája. Elmondásuk szerint remekül haladnak a munkával, teljes egészében tartják az ütemtervet. Ezek mellett a rajongók türelmét is kérték, mivel meg van kötve a kezük: amíg a Konami nem ad zöld utat az információ áramlásnak, addig nem beszélhetnek konkrétumokról a remake kapcsán.

A hírek szerint a 2024 elején érkező remake számos plusz tartalommal is szolgál majd, például a Piramisfejű előzménytörténetével. Az ilyen eredeti elemek és a Bloober Team eddigi portfóliója sok rajongó számára vészjósló jelnek számítanak, főleg ha azt is hozzá vesszük a dologhoz, hogy a fejlesztők tavasszal még azt nyilatkozták, a játék szinte kész van, és csak a kiadótól függ, hogy mikor jelentik be a megjelenést.

A Bloober Team természetesen kész további Silent Hill-játékok feldolgozására is, viszont ez egyértelműen attól függ, hogy a sorozat legfontosabb, második részének felújítása hogyan fog teljesíteni. A Silent Hill 2 remake-je PC-re és PlayStation 5-re fog megjelenni, a pletykák szerint 2024 elején.

3.
3.
Doomsayer
Csak arra tudok gondolni, hogy a tavaszi "csaknem kész" verziót megmutatta a Konami a rajongóknak, akiknek pedig nem jöhetett be és darabokra szedték az egész cuccot. Mondjuk inkább megjelenés előtt javítgassanak, mint megjelenéskor bukjon a cucc és utána akarjanak patch-elgetni, mert akkor már úgyis mindegy. Persze lehet, hogy rosszul gondolom és bomba a játék, csak a Konami úgy van vele, hogy ha nem vettük meg a Metal Gear Survivor-t, akkor most bosszúból szívat minket. De az, hogy nem jön első körben Xbox-ra, eléggé japánosnak meg kétségbe esettnek tűnik és eleve nem jó jel a játéknak.
2.
2.
Nate Hope
I have a bad feeling about this...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...