Játékmenet traileren a Tales of Kenzera: ZAU

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az afrikai mondavilágból építkező platformer metroidvania egy igazán érzelmes történettel kecsegtet. A játékmenet részletein felül pedig immár van egy igen közeli megjelenési dátumunk is.

A Surgent Studio fejlesztésében készülő játékról még a The Game Awardson hallhattunk először, igaz, a játék hangulatán és történetének részletein túl nem láttunk belőle túl sokat. Most viszont kaptunk egy igen részletes gameplay trailert, ami csak megerősít minket abban, hogy a 2.5D-s metroidvaniák visszatértek.

Főszereplőnk Zau, aki apja elvesztésén igyekszik túltenni magát, viszont nem igazán megy neki. Mivel apjától tanulta a sámáni hivatás részleteit, ezért felbátorodik, és a halál istenét megidézve alkut köt vele: legyőzi azt a három szellemet, amelyek ellenszegültek a halálnak, cserébe az apja életéért.

A játékmenet relatíve klasszikus platformer és harc elemeket mutat egyelőre, igaz, fő fegyverünk a két maszkunk lesz majd. Ami viszont kifejezetten jó hír, hogy jövő hónapban már útra is kelhetünk ebben az afrikai kalandban, egészen pontosan április 23-án válik elérhetővé PC-n, Nintendo Switch-en, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is. Az előrendelők számára még egy kis kedvezmény is befigyel, aki pedig bizonytalan, annak elérhető a játék demója is.

2.
2.
csoki0619
Jónak tűnik, mint az Ori játékok, remélem a nehézség is hasonló lesz.
1.
1.
cyberstaker
Szerintem ez tök jól néz ki. POP: Lost Crown feelingje van. Az ára is nagyon baráti. Ennyi pénzért már lassan egy kiló kenyeret nem kapsz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...