Bemutatkozott a Monster Jam Showdown

  • Írta: szlav
  • 2024. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Újra a sárba marnak a túlméretezett abroncsok, Showdown alcímmel készül a legújabb Monster Jam-játék. A trükközés mellett az offroad versenypályákon is megjárathatjuk a monster truckokat.

A széria legutóbbi játékát, a Monster Jam Steel Titans 2-t a Rainbow Studios fejlesztette, idén azonban a Milestone Team felel a hatalmas monster truckok életre keltéséért. Az olasz stúdió rezüméjét nem kell ecsetelnünk, futószalagon szállítják a versenyjátékokat, az pedig csak további mosolyra ad okot, hogy a mérce másik végpontján szereplő Hot Wheels-játékokat is nekik köszönhetjük.

Na, de mire is számíthatunk a Monster Jam Showdowntól? A valódi rendezvénysorozat ikonikus arénabemutatói természetesen itt lesznek, vagyis simán dobálhatjuk majd a szaltókat a többtonnás gépekkel. Emellett offroad futamokat is kapunk, amik hagyományos versenyekként mérik össze a megjelenéskor jelen lévő bő 40 truck erejét és persze a versenyzők tudását.

A Monster Jam Showdown valamikor idén jelenik meg, gyakorlatilag minden platformra. Készül átirat PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is.

1.
1.
Grota333
Kicsit Motorstorm fwelingem van! Marha jól néz ki és hangulatosnak tűnik! Végre az előzetesből úgy tűnik, hogya fizika is jó! 5/5
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...