Ezek érkeznek márciusban a PlayStation Plus játékkatalógusába

  • Írta: osan
  • 2024. március 13.
  • Akció
Link másolása
Ahogy az lenni szokott, minden hónapban érkeznek új jövevények a folyamatosan változó játékkatalógusba. Ezúttal 2 szuperhősös címet is letölthetünk majd, de Nemesis jelenlététől is retteghetünk, ha úgy tartja kedvünk.

Március 19-én válik elérhetővé a PlayStation Plus Extra és Premium előfizetéssel az NBA 2K24, a Marvel’s Midnight Sun, a Resident Evil 3, a Lego DC Supervillains, a Mystic Pillars: Remastered, a Blood Bowl 3, a Super Neptunia RPG és a Dragon Ball Z: Kakarot.

A Premium előfizetők emellett klasszikus címeket is kapnak, mégpedig a Jak and Daxter The Lost Frontiert, a Cool Boarders-t, a Gods Eater Burstöt, a Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy-t, a JoJos Bizarre Adventure AllStar Battle R-t.

Április 1-től pedig a My Hero Academia első szezonja lesz elérhető a Sony Pictures Core-on a Premium és Deluxe előfizetőknek, sőt március 13-tól több, a Crunchyrollon megtalálható sorozat is elérhetővé válik, azonban csak a megfelelő régiókban. Sajnos kishazánk nem esik a kritériumokba, így egyelőre csak Mexikóból, Spanyolországból, Belgiumból, Luxemburgból, Németországból, Ausztriából, Svájcból, Olaszországból és Franciaországból lesz elérhető ez a szolgáltatás - olvasható a PlayStation.Blogon.

Az Essential előfizetéssel járó játékok már elérhetőek.

27.
27.
Kamukaze
#26: Wazze ez egy 15 éves video. Lassan akkor kijövök a barlangból :)
26.
26.
Doomsayer
#25: Én nem tudok semmilyen szokásról, csak ez a fordulat jutott ott az eszembe. De biztos többen csinálják, ha megkérdezted. Én a magam részéről eleve nem szoktam túl normálisan írni.
Annyit tudok rá mondani, hogy

https://youtu.be/Rr3yD98jsBA
25.
25.
Kamukaze
#24: Az valami új szokás amikor keverjük az angolt a magyarral, vagy csak mostanság menő? Lehetséges egy bizonyos fokú lemaradásom ezekkel kapcsolatban, azért kérdezem.
24.
24.
Doomsayer
Az eredeti rezident gonosz 3 a kedvencem a régi trilógiából, de ez a remake egy igazi elfuserált romhalmaz, amit úgy bánok, hogy megjelenéskor megvettem, hogy be sem tudom miatta fejezni ezt a mon

That said, most rám büntették game pass-ben is és azért rányomtam, hogy tornáztassam egy kicsit az Xbox-ot és legkönnyebb fokozaton újra végig is vittem a színes TV-n. Hát most mit lehet mondani?

Jól néz ki a csaj. Meg ezt a játékot megjelenésekor is max csak 15 dollárért vagy ingyen kellett volna adni és akkor elfogadható lett volna.
15.
15.
MikeHock
#14: Pont azért, mert generálja a nézettséget/kommenteket az oldalnak, ahogy a példa is mutatja. xD
14.
14.
Dirty666
Ezt a szarrágó gyökeret mindenki rühelli, lenézi, semmibe veszi, de ennek ellenére minden nap itt ugat, szétoffolja az összes topikot. Érthetetlen, hogy miért nem bannoljátok már a faxba.
8.
8.
Anti crytek
Előre is elnézést kérek mindenkitől, hogy mostanában nem kommenteltem, de hát tudjátok, rengeteg hobbim van, nem érek rá itt lógni egész nap.... de ami a legfontosabb: eszembe sem jutna az agyatokra menni!
Hogy a cikkhez is hozzászóljak: szokás szerint vastagon le***rom, hogy mi jött a PS plusba, mert továbbra is felháborítónak tartom, hogy egyesek nem támogatják a fejlesztőket a játékok teljes áron történő megvásárlásával!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...