Újabb életjelet adott magáról a Tales of the Shire

  • Írta: szlav
  • 2024. március 21.
  • Hír
Link másolása
A Gyűrűk Ura világában játszódó cuki hobbitjáték várhatóan idén megjelenik. Egy ideje semmit nem hallottunk a projektről, biztató előjel azonban, hogy egy rövid teaserrel jelentkeztek a fejlesztők.

A Private Division és a Wētā Workshop tavaly szeptemberben jelentették be a Tales of the Shire névre hallgató játékukat, amiről egyelőre csak annyit tudunk, hogy a Megyében játszódó, cuki és nyugis kaland lesz, telis-tele hobbitokkal. A fejlesztők sem a játékmenetről, sem a történetről, de még csak a játék zsáneréről sem árultak el túl sokat, annak ellenére, hogy a tervek szerint még idén, 2024-ben piacra dobják az alkotásukat.

Nos, úgy tűnik, hogy hamarosan végre megtudhatunk néhány részletet az anyagról, a játék közösségi médiafelületein ugyanis élesedett egy alig pármásodperces videó. Lényegében arról van szó, hogy a készítők beköszöntek, utalva arra, hogy a fejlesztés halad, a játék pedig továbbra is készül.

Jó esély van rá, hogy legkésőbb a nyári bemutatókon ismét találkozunk majd a Tales of the Shire-rel, de azon sem lepődnénk meg, ha ennél sokkal hamarabb érkezne valamiféle teaser vagy trailer a játékról.

3.
3.
csoki0619
#1: Ez nem pont így működik, akk ennyi erővel a Tales of Borderlands is ez a kategória.
2.
2.
DragonBleacPiece
#1: áh nem hiszem, ez amúgyis tales of the shire
1.
1.
Doomsayer
Hmmm szerintem névváltoztatás elé fog ez a cucc nézni, mert ott van a Tales of széria, aminek a Tales of Arise talán a 17. része volt? Szerintem a Bandai Namco be fogja támadni ezt a címet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...