A Splinter Cell is ott lehet a Ubisoft Forwardon?

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 4.
  • Pletyka
Link másolása
A Ubisoft Toronto Facebook-oldala tett pár nagyon apró utalást arra, hogy visszatérhet Sam Fisher, a soron következő esemény kiváló alkalom lenne egy új játék bejelentésére vagy akár a remake újbóli bemutatására.

Két éve tudjuk, hogy készülőben van a Splinter Cell-remake, viszont a Ubisoft háza táján történt tisztogatások után igazán örömteli lenne egy hivatalos megerősítés, hogy még mindig dolgoznak a projekten, és érkezik a játék. Úgy fest, hogy a Ubisoft Toronto most életjelet adott a játékról, igaz, egyáltalán nem hivatalosan.

A stúdió Facebook-oldalának új profilképe sejtelmes zöld árnyalatot kapott, de az igazán árulkodó, az a borítókép, amin Sam Fisher ikonikus éjjellátójának zöld lámpái ragyognak. Közelebbit sajnos nem tettek közzé a játékról, viszont júniusban tartják a következő Ubisoft Forwardot, így pedig nagyon könnyen kikövetkeztethető, hogy mit is fognak bejelenteni a nyári eseményen.

Természetesen a dolog ezen a ponton puszta spekuláció, ugyanakkor egy nagyon is logikus lépés lenne a francia kiadó részéről, hogy egy méltatlanul parlagon hagyott franchise-zal frissítsenek a jelenlegi portfóliójukon, a januári Prince of Persia is ezt a stratégiát támasztotta alá.

1.
1.
Matt8888
Szuper volna, egyik nagyon kedvenc
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...