Idén ősszel érkezik a Metal Slug Tactics

  • Írta: szlav
  • 2024. június 3.
  • Videó
Link másolása
Hosszas rádiócsendet követően végre újra életjelet adott a Metal Slug Tactics - nem is akármilyet! Egy ropogósan friss előzetes mellett megtudhattuk azt is, hogy nem kell már túl sokat várnunk a játékra.

Még a 2021-es E3-on mutatkozott be a Metal Slug Tactics, amely a klasszikus run 'n' gun szériát teljesen új zsánerbe, a körökre osztott taktikai játékok világába emeli át. A Dotemu és a fejlesztést végző Leikir Studio azonban az elmúlt pár évben nem sok újdonságot osztottak meg a projekttel kapcsolatban, most azonban úgy tűnik, hogy már nem volt türelmük kivárni a bejelentéssel a nyári nagy műsorok valamelyikét.

Egy vadiúj előzetessel álltak elő, amely a dátum mellett az új platformlistát is megerősíti. Eddig is tudhattuk, hogy PC-re és Nintendo Switchre készül az anyag, de a lista kibővült az Xbox és a PlayStation előző- és jelengenerációs konzoljaival. Ami pedig a megjelenést illeti: nos, napra pontos premierdátumot nem kaptunk, a trailer azonban azt ígéri, hogy a Metal Slug Tactics idén ősszel jelenik meg az előbb említett platformokon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...