War Thunder - a fejlesztők bocsánatot kértek az etikátlan promókép miatt

  • Írta: osan
  • 2024. június 25.
  • Hír
Link másolása
A népszerű háborús vadászgépszimulátor fejlesztői egy közleményben kértek bocsánatot amiatt, hogy a legújabb játékmódot reklámozó képen egy igazi légikatasztrófához megszólalásig hasonló törmelék- és füstfelhőt jelenítettek meg.

A War Thunder fejlesztőcsapata, a Gaijin Entertainment közleményben kért bocsánatot amiért véletlenül az 1986-os Challenger űrhajó-katasztrófánál látott törmelék- és füstfelhőt jelenítették meg a legújabb játékmódjukat, a Seek and Destroy-t reklámozó marketingképen.

A Reddit népe vette észre a hasonlóságot és mutatták meg ország-világnak egy videó formájában. A War Thunder hivatalos fórumán a közösségi menedzser, magazine2 reagált a videóra, miszerint véletlenül használták fel a képanyagot, mely egy referenciacsomag része volt, azonban a háttere, kontextusa elveszett. Megnyugtatott mindenkit, hogy amint lehetséges, módosítanak a képen és biztosítani fogják, hogy ilyen a jövőben ne fordulhasson elő.

Az 1986-os Challenger esete volt az első olyan incidens, mely élőadásban sugárzott Amerikában és mely során életek vesztek oda. Az űrhajó felszállása után 70 másodperccel már darabokra esett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...