Conor McGregort is kiiktathatjuk a Hitmanben

  • Írta: osan
  • 2 napja
  • Videó
Link másolása
A Hitman World of Assassination legújabb célpontja egy multimilliárdos MMA harcos, akit a nagyközönség csak a The Disruptor néven ismer, de a UFC rajongói az igazi nevét is tudhatják: Conor McGregor. A küldetés még ma elérhető az összes platformon.

A Hitman World of Assassination elhozza a legjobb dolgokat, melyeket a Hitman 1-2-3 adott, mégpedig a kampányt, a megbízásokat, a Freelancer játékmódot és persze a nehezen elkapható célpontokat, aki most épp a népszerű kevert-harcművész lesz Conor McGregor.

McGregor a játékban a The Disruptor szerepét alakítja, aki összetűzésbe kerül egy tech milliárdossal, Tim Quinn-nel és az oktogonban kívánják lerendezni a nézeteltérést, azonban Quinn nem jártas semmilyen harcművészetben és csapata félti, hogy veresége rossz hatással lesz a részvényárfolyamokra, így felbérelnek minket, hogy iktassuk ki a képből McGregort.

A küldetés jelenleg még ma elérhető az összes olyan platformon, melyen a játék is, vagyis PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, Xbox Series X/S-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...