Augusztusban jelenik meg a Deathbound

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Új előzetes formájában érkezett a megjelenési dátum, a modern korban garázdálkodó halhatatlan lovagok még nyáron tiszteletüket teszik szinte minden platformon.

 A The Surge képében volt lehetőségünk futurisztikus környezetben, a jövőben souls-like játékot nyomni, a most érkező, Trialforge Studio fejlesztésű Deathbound pedig a jelen világába invitál, annyi csavarral, hogy az irányítható karakterek lovagok. A halhatatlan hősök tartozzanak akár a Halál egyházához vagy az Élet szektájához, közös céllal veszik fel a harcot a gonosz ellen.

Az erősen multira kihegyezett fantasy-rpg-ben a gyász 5 lépcsőjét megtestesítő, kegyetlen nehézségű főellenségek legyőzése lesz a fő feladat, az odáig vezető út viszont hosszú lesz és viszontagságos. A sötét világú környezet egészen nyomasztó atmoszférát kölcsönöz a kaszaboláshoz, megadva az alaphangulatot.

A játék 2024 augusztus 8-án fog megjelenni PlayStation 5 és Xbox Series konzolokra, valamint PC-re Steam-en, Epic Games Store-on, és GOG-on a Tate Multimedia kiadásában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...