Itt a The Platform 2 rövid előzetese

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 12.
  • Cooltúra
Link másolása
5 év után végre elkészült a Netflix saját gyártású horror sci-fi-jének, a The Platformnak a folytatása, aminek befutott az első előzetese, és az 1 perces anyag alapján tartalmasnak ígérkezik.

A Platform 2019-ben került fel a Netflix filmkínálatába, most ősszel pedig megkapja a megérdemelt második felvonását. Röviden összefoglalva egy steril börtönben játszódik, ahol a cella mennyezetén és padlóján egy több méter széles lyuk tátong. A cellákba 2 rab van elhelyezve szintenként, egymás fölé vannak építve, így a mélységbe nézve láthatják szomszédos sorstársaikat. Naponta egyszer megindul lefelé egy platform, ami minden szinten 2 percet időzik, és roskadozik a különféle finomságoktól. Ebből kikövetkeztethető mi okozza a legnagyobb bonyodalmat.

A Netflix X-oldalán a trailer fölött, a megjelenési dátum mellett felteszik a kérdést, ki kér "repetát"?  A második rész előzetese keveset mutat a röpke 1 perce alatt, de láthatóan pörgősebb lesz a cselekmény, és brutálisabb jelenetek várhatók. Az elődje rendkívül hangulatos és izgalmas alkotás, nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik valami újdonságra és egyedire vágynak a témában.

Az első részhez hasonlóan, lévén spanyol alkotás, itt is spanyol színészek lesznek, de a főszerepet ezúttal egy ismertebb művész, Natalia Tena (Harry Potter, Trónok harca) kapja. A The Platform 2 megjelenési dátumát október 4-re tűzték ki.

1.
1.
memoryman
Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz jó. Az első rész nem egy olyan film volt, amit folytatni kellene. Persze lehet, meg biztos csilingel majd a kassza is, csak kérdéses lesz a minőség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...