Demót kapott a Deathbound PlayStation 5-ön

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 25.
  • Hír
Link másolása
Egy hónappal a PC-s demó megjelenése után a PlayStation-tábor is tehet próbát az egyjátékos, csapat alapú soulslike-kal az augusztus eleji megjelenésig.

Érdekes koncepcióval érkezik a Deathbound. Ugyan egy pusztuló világban kell rémségeket irtanunk, és minden összetűzés fájdalmasan nehéznek ígérkezik. Eddig semmi szokatlan, azonban a csavar a dologban, hogy nem egyedül kell végig küzdenünk magunkat az ellenfeleinken. Vagyis de, csak nem egy karakterrel.

A Deathbound ugyanis egy egyedi, csapat alapú megoldással igyekszik feldobni a soulslike formulát. Egyszerre csak egy karaktert irányíthatunk, viszont több játszható szereplő is rendelkezésünkre áll, és azonnal válthatunk is köztük attól függően, hogy egy-egy szituációban melyiküknek van több esélye a győzelemre.

Egy ilyen játéknál nagyon jól jön, ha kipróbálhatjuk előre, és PC-n erre június 25. óta van is lehetőségünk. Most pedig már PlayStation 5-ön is elérhetővé vált a demó, így az augusztusi megjelenés előtt kipróbálhatjuk, hogy milyen is a Deathbound. Hogy az Xbox-tábor kap-e próbaverziót, egyelőre kérdéses. A játék augusztus 8-án jelenik majd meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...