Új stratégiát alkalmaz az Epic Games a mobiljátékokat illetően

Link másolása
Új stratégiát fog alkalmazni az Epic Games a mobiljátékokat illetően a jövőben. Az új hozzáállás rengeteg változást fog eredményezni, ezeket a stúdió a hivatalos X-fiókján közölte.

Változások állnak be az Epic Games mobiljátékokat érintő stratégiájában a jövőben. A hírt a stúdió a hivatalos X-fiókján jelentette be. Ezekből kiderül, hogy az Európai Unió területén belül újra elérhetővé válik az AppStore-ból a Fortnite és maga az Epic Games Store applikáció is. Ez utóbbi ráadásul világszerte is elérhető lesz Android rendszereken.

A Samsung Galaxy Store-ból viszont el fog tűnni a battle-royale játék, ennek oka a dél-koreai vállalat "anti-kompetitív üzletpolitikája". Így a Samsung mobilokkal rendelkező játékosoknak muszáj lesz a Google Play Store-hoz fordulni. Ezen kívül 12%-os részesedést fognak biztosítani a játékfejlesztőknek és 0%-ot a harmadik feleknek.

Valamint tervben van még, hogy több újabb store-felületen is megjelenjenek az Epic Games játékai. Az egyik ilyenről már biztosan tudjuk, hogy az AltStore lesz az, a többiről még nincs értesülésünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...