Ismét megmutatta magát a Disney Epic Mickey: Rebrushed

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 2.
  • Videó
Link másolása
Mickey egér 2010-es nagy kalandja alaposan felújított, bővített formában érkezik meg PC-re és a modern konzolokra. Nem kell már sokat várnunk a megjelenésre, de addig is nézzünk bele a játékmenetbe!

2010-ben kizárólag Nintendo Wii-re jelent meg az Epic Mickey, így csak a játékosok egy igen apró, specifikus közösségéhez juthatott el anno az egyébként egészen kiváló platformer. Szerencsére a Purple Lamp stúdió és a THQ Nordic sikeresen lepaktáltak a Disney-vel, így a felújított, modern kiadás már minden jelenleg releváns platformra ellátogat.

A legújabb trailer pedig abszolút magáért beszél. A Rebrushed alcímmel érkező újrázás remekül hozza az eredeti játék markánsan egyedi látványvilágát, melyben központi eleme Mickey ecsete, amellyel újra színt és életet visz a világba.

Az előrendelés megkezdődött, akik pedig már most bizalmat szavaznak a játéknak, 24 órával korábban nekivághatnak a kalandoknak, plusz még egy exkluzív kozmetikai csomagot is zsebre vághatnak. A Disney Epic Mickey: Rebrushed szeptember 24-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...