Új játékon dolgozik a Santa Monica Studio

Link másolása
A God of War-játékokról elhíresült Santa Monica Studio egy teljesen új IP-n dolgozik, derült ki az egyik készítő, Glauco Longhi LinkedIn-fiókján szereplő bioból. Ezen kívül egy sor állásajánlatot is tett a stúdió.

Új játékon dolgozik a Santa Monica Studio, azonban nem egy új God of War-rész lesz az, hanem egy teljesen új IP. A hírt Glauco Longhi erősítette meg a LinkedIn-fiókján. "A Santa Monica Studio felajánlotta a lehetőséget, hogy visszatérjek mint karakterfelügyelő, és figyelemmel kísérjem az egész karakteralkotási folyamatot az új játékuk esetében. Szóval itt vagyok és izgatottan várom, hogy megint együtt dolgozzak a csapattal, hogy összehozzuk a játékok szereplőit." - írta Longhi, aki a kreatív részlegen dolgozik.

A stúdió ezen kívül egy sor állásajánlatot posztolt ki a hivatalos X-fiókján. A posztban művészek, programozók, tervezők, animátorok és producerek jelentkezését várják egy még be nem jelentett projektükhöz. Jó esély van rá egyébként, hogy a szóban forgó projekt Cory Barlog sci-fi játéka lesz, melynek készültét régóta pedzegeti a veterán játéktervező.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...