Traileren az NBA 2K25 újdonságai

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
A 2K kosaras játéka jövő hónapban tér vissza a következő résszel, és rengeteg újdonságot pakoltak bele a készítők, hogy a labdakezelésünk minden eddiginél részletgazdagabb legyen.

Az NBA hivatalos játékának következő része már a kanyarban van, az előrendelők már szeptember 4-től koptathatják a parkettát, a készítők pedig megragadták a közelgő megjelenés lehetőségét, és mélyebben belementek az NBA 2K25 nyújtotta újdonságok ecsetelésébe. A sportjátékokkal kapcsolatban az az általános konszenzus, hogy évről évre ugyan olyanok, csak minimális feljavításokkal. Nos, a 2K igyekszik erre rácáfolni, lássuk, hogy a trailer alapján sikerült-e nekik!

Több mint 15000 egyedi animációk készítettek a liga sztárjainak mozgása alapján, így ha van egy kedvenc játékosunk, akkor nemcsak a megjelenése lesz ismerős, hanem a mozgása is. A Prostick Rythm Shooting rendszernek köszönhetően a kosárra dobás új mechanikát kap. Továbbra is elérhető marad az eddig megszokott gombnyomásos rendszer, viszont intuitívabb lehet a jobb analóg kar mozgatása. Ilyenkor a kiválasztott játékos dobásának ritmusát kell lekövetnünk, és bár ez alapvetően nehezebb, mint nyomva tartani egy gombot, a készítők szerint ha elsajátítjuk, akkor jobb eredményeket érhetünk el, mint a gombnyomással.

A rendszer, és úgy alapvetően a teljes játék irányításának elsajátításában egy igen terjedelmes tutorial-szekció segít majd nekünk, ahol az alapokon felül a komplexebb trükköket is megtanulhatjuk több minijátékon keresztül. Az előrendelők számára szeptember 4-én kezdődik a játék korai hozzáférése, mindenki másnak szeptember 6-án válik elérhetővé a NBA 2K25 PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switch-en.

2.
2.
MikeHock
#1: Nem, idéntől PC-re is a "next-gen" verzió jön.
1.
1.
Daniel21
Gondolom pc-n ugyanúgy butítva van minden is. Meh...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...