GC 2024: Készülhet a Journey to the Savage Planet folytatása?

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy jövőhéten bejelenthetik a Journey to the Savage Planet folytatását, legalábbis több jel is erre utal.

Nemrég létrehoztak egy hivatalos X-fiókot a játéknak – amire a játék kreatívrendezője, Alex Hutchinson fel is hívta külön a játékosok figyelmét -, és az egyik posztban egy „bejövő üzenetet” láthatunk, amit a Journey to the Savage Planet hivatalos weboldalán is megtalálhatunk.

A posztban megtalálható hashtag a #BackToSavage, ami egy egészen jó indikátora a folytatásnak, de az is sokat sejtető, hogy a Alex Hutchinson megosztotta a VGC riportját arról, hogy a jövőheti Gamescom során számos új játékot jelentenek majd be a fejlesztők.

Tavaly Hutchinson adott egy interjút a GamesIndustry.biznek, melyben kifejtette, hogy a csapat 100 százalékosan a következő Savage Planet-játékra fókuszál, továbbá már ebben az évben, év elején levédették a Revenge of the Savage Planet címet.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...