Késik a Parcel Corps

  • Írta: pandaril
  • 2024. szeptember 2.
  • Csúszás
Link másolása
Az extrém biciklis futáros játék holnap jelent volna meg, azonban határozatlan időre elnapolják az érkezést. A kellemetlen bejelentés rendkívül stílusos formában érkezett a készítők részéről.

Nem kell minden szimulátornak komolynak lennie, számos példát is láttunk már erre az évek alatt. Ilyen címnek ígérkezik a Parcel Corps is, ahol egy színes diktatúrában kell csomagokat kézbesítenünk bármi áron, ám a helyi hatóságok nem nézik ezt jó szemmel. Az extrém sport és az időre menő szállítás Jet Set Radio-áthallásos keveréke holnap vált volna elérhetővé PC-n Xbox Series X/S-n és PlayStation 5-ön is, a megjelenésre azonban mégsem most kerül sor.

Gyakorlatilag az utolsó pillanatban közölték a készítők, hogy sajnos mégsem ülhetünk holnap nyeregbe, a játék megjelenése határozatlan ideig csúszik. Önmagában az is sajnálatos, hogy a Billy Goat Entertainment csapata nem tudott új, napra pontos premierdátumot kitűzni, de vigasztaljon minket, hogy a csúszás hírét elég stílszerűen egy szállítás közben elkeveredett csomag értesítőjével jelentették be:

Az új dátumra tehát, jobb híján, várnunk kell, de addig is csekkoljátok le a Parcel Corps legutóbbi kedvcsinálóját, amelyet a Gamescomon villantottak a játék készítői! A biciklis futárkaland egyébként PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is megjelenik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...