Még idén ingyenes DLC-t kap az Astro Bot

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 9.
  • Hír
Link másolása
Túlzás nélkül lehet állítani, hogy remekül sikerült az Team Asobi játéka, és a megjelenést követően sem hagyják magára a kis robotokat, rövidesen ingyenes kiegészítő érkezik.

Pár napja jelent meg és dicséretek sokaságát söpörte be az immár nem techdemónak szánt Astro Bot következő fejezete. A fejlesztők a kritikák alapján szívüket, lelküket beletették a robotok új kalandjába és a befektetett munka meghozta a gyümölcsét.

A Quest Daily YouTube-csatorna készített interjút a stúdió rendezőjével, Nicolas Doucet-val, aki megosztotta az idei tervét a játékkal kapcsolatban. Mint mondta, még idén érkezni fog egy kisebb, ingyenes DLC, amivel próbálják bővíteni az alapjáték adta lehetőségeket. Az Astro's Playroomban már szereplő és kedvelt funkció, a speedrunok fognak bekerülni, mint fő DLC tartalom. Ebben a módban rövidebb kihívásokat lehet teljesíteni, és a cél, hogy egyre jobb idővel tudjuk mindezt megtenni. A speedrunok mellett még új megmentendő VIP botokat hoz majd a kiegészítő, köztük több olyat, amik eddig nem szerepeltek Astro játékokban.

Hogy ne csak a kihívásokat kereső játékosoknak kedvezzenek, tervben van olyan kiegészítő, ami mindenki számára élvezetes lehet, de erről egyelőre pontos információkkal nem tudott szolgálni Nicolas. Amíg a DLC megérkezik, bőven van idő az alapjáték végére érni és gyűjteni a trófeákat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...