A csalók már a Deadlockban is jelen vannak

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 9.
  • Hír
Link másolása
Van, ami sajnos sosem változik. Még a megjelenési dátumot sem közölte a Valve, de ez nem akadályozza meg a csalni vágyókat, hogy bevessék eszközeiket a fejlesztés alatt álló játékban.

Sokáig csak titkolózott a Valve az új játékával kapcsolatban, de nem igazán sikerült rejtve tartani a Deadlockot. A háttérben limitált játékosszámmal azért elindította a cég a tesztelést, meghívás útján lehetett csak bekerülni a programba, ennek ellenére az interneten rengeteg információ, videóanyag jelent meg, mielőtt élesedett a Steamen a hozzátartozó adatlap. 

A szűk gamercsoport ellenére nem kellett túl sokáig várni, hogy csalók jelenjenek meg a meccseken. Az 80 Level szúrta ki, hogy a Redditen elérhető olyan videó, amin a visszaélés látványosan tetten érhető. A vélemények alapján célzást segítő botok jelentek meg a játékban, vannak karakterek, akik átláthatnak a falakon, a lövedékek kikerülik az akadályokat a cél felé.

Persze hasonló csalók jelen lehetnek más multis játékokban is, kérdés hogy a Valve hogyan kezeli ezeket az eseteket a zárt tesztelés során, illetve tudnak-e annyit tapasztalatot szerezni a trükközésekről, hogy a kész játékba minél kevesebb hasonló "hiba" kerülhessen be. A Deadlock megjelenéséről továbbra se rántotta le a leplet a Valve, remélhetőleg hamarosan ezt megteszik.

3.
3.
sasncore
#2: Mert tesznek rá a kiadok, pedig meg lehetne oldani:

- hardveres ban az összes nagy kiadónál black list
- hivatalos statisztika a játékosokról, gyanú esetén player cam
- kiszavazás a meccseken mint a Battlefield 2-ben
- lehetnének támogatói meccsek, ahol köteles lenne minden gyanús player bizonyítani önkéntes moderátorok ellen.. ha ott csal hardveres ban.. ha ott rosszul játszik hardveres ban...
BFV egyszerűen botrányos a mai napig top 3 játékos és nincs a nevükön játék (gondolom előfizetnek, így nincs nyomozás ban, hisz fizető vendég)
2.
2.
Extol
A csalószoftvergyártás hatalmas iparág, amelynek már része a mesterséges intelligencia is
1.
1.
Nothing
Feltehetően nem létezik olyan kompetitív emberi tevékenység, amiben ne lennének csalók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...