Két játékot ad ajándékba a héten az Epic Games Store

  • Írta: szlav
  • 6 órája
  • Akció
Link másolása
Ezen a héten is bőkezű az Epic, hiszen két játékot is hozzácsaphatunk a könyvtárunkhoz ingyenesen, melyek aztán örökké a miénk maradnak. Az indie gyöngyszemek kedvelői mindenképp lessenek rá az ajándékokra!

Ismeritek már a menetrendet, minden csütörtökön 17:00-kor frissül az Epic Games Store ajándékba adott játékainak a felhozatala. Ezúttal nem egy, hanem egyből kettő címet vághatunk zsebre. Igaz, ezúttal kisebb, független fejlesztésű alkotásokról van szó, ez azonban ne vegyen el semmit az érdemükből, nagyon is érdemes próbát tenni velük!

Az első cím egy végtelenül cuki, monokróm kaland, a TOEM, melynek fekete-fehér világában kell szép fotókat lőnünk és különféle feladványokat megoldanunk. Mellé a The Last Stand: Aftermath című zombis túlélőjátékot zsebelhetjük be, amelyben izometrikus kameranézetből élhetjük túl a holtak támadását. Ahogy mindig, a játékokat ezúttal is az Epic Games Store weboldaláról vagy az asztali kliensről szerezhetitek be.

A jövő héten sem maradunk majd ajándék nélkül. Legközelebb a francia kisvárosban játszódó The Spirit and the Mouse című egérkalandot adhatjuk majd az Epic-könyvtárunkhoz. Ne felejtsetek majd jövő csütörtökön visszanézni rá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...