Komoly címekkel erősít a Netflix játékos fronton

Link másolása
Egyik sem mai alkotás, viszont vitathatatlanul komoly adalékok lesznek a streamingszolgáltató mobiljátékos portfóliójában. Megjelenési dátumot egyelőre nem kaptak.

A rengeteg készülőben lévő mobiljáték mellett a Netflix a már meglévő, népszerű sorozatok és franchise-ok felé is nyit, legalábbis a legutóbbi bejelentés alapján. Természetesen a streaming szolgáltató saját IP-jai is remek forrást biztosítanak a játékadaptációkhoz, így nem is csoda, hogy a friss bejelentésben is szerepel több ilyen. És hogy milyen játékokkal is erősít a szolgáltató?

Kapásból érkezik a majd a Civilization VI és a Street Fighter IV is, ráadásul mindkettőből a teljes, minden kiegészítőt és karaktert tartalmazó verziók. A Don't Starve Together és a Carmen Sandiego és a jövőre csúszó Tales of the Shire is érkeznek majd a kínálatba, ahogy a Squid Game: Unleashed és a Rebel Moon világában játszódó Rebel Moon: Blood Line is. Ez utóbbi egy frissen leleplezett játék, és ha valamihez hasonlítani kellene, akkor talán az első Helldivers lenne jó viszonyítási pont az izometrikus nézet és a rövid, küldetésalapú gameplay loop miatt.

Sajnos egyik játék sem kapott megjelenési dátumot, így nem tudni, hogy még az idén belevethetik-e a magukat az előfizetők a grandiózus, körökre osztott stratégiába, esetleg a társas túlélésbe.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...