Novemberben érkezik a Metro Awakening

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Videó
Link másolása
Eljön az idő, hogy azzá kell válnunk, amitől a legjobban félünk. Hogy megelőzzünk valami sokkal, sokkal rosszabbat. Friss trailert és napra pontos megjelenési dátumot kapott a Metro-széria VR-os mellékága.

A Metro-játékok korábban is tartogattak igazán vérfagyasztó jeleneteket, a Metro Awakening azonban valóban testközelbe hozza a moszkvai alagutak szörnyűségeit. A Vertigo Games stúdiójában, Dmitry Glukhovsky tollából érkezik a széria VR-os spinoffja, amelyben jobban megismerhetjük az egyik legnépszerűbb mellékszereplő, Khan eredettörténetét.

Khan (aki ekkor még Serdar néven volt ismert) a felesége, Yana után kutat a mutánsoktól és még félelmetesebb szörnyűségektől hemzsegő metróalagukatban, ennek az immerzív kalandnak pedig mi is részesei lehetünk. A korábbi epizódokból ismert túlélési mechanikák új szintre emelkednek VR-headsetek lencséi mögött, azt pedig pár héten belül már a saját bőrünkön is megtapasztalhatjuk.

A Metro Awakening ugyanis november 7-én debütál PS VR2-n, Meta Quest 2-n és 3-on, illetve más PC VR készülékeken. A Deluxe Edition vásárlói 10%-os leárazásnak és 48 óra korai hozzáférésnek örülhetnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...