Best Served Cold - nyomozós játék készül

Link másolása
A csaposoknak mindig kiemelt szerep hárul, mindig jól értesültek, a Rogueside játékában nem kisebb feladat hárul a főszereplőre, mint hogy gyilkosok után kell nyomoznia.

Nem a grafikájával igyekszik majd levenni a lábunkról a Rogueside legújabb játéka, hanem a karaktereivel, agytekervényeink megmozgatásával, és a történetével, amiben gyilkosságok után kell nyomozni egy bár csaposának bőrébe bújva.

A történet egy alternatív európai városban, Bukovie-ben veszi kezdetét, ami leginkább egy háború sújtotta helyre hasonlít; sztrájkok, jegyrendszer alapján kapható élelmiszer, zavargások teszik még komorrá az emberek hangulatát. Ilyen körülmények között nem csoda, hogy komolyabb bűnténynek, gyilkosságok is történnek. A mindig jól értesült bárosra komoly feladat hárul, a vendégeket hallgatva, titkaikat előcsalogatva kell minél több információt megszereznie, ami segíthet felkutatni a bűnözőket. A játékban 5 bűnesetre kell fényt derítenünk, közben a bárt életére is figyelmet szentelve.

A Best Served Cold egyelőre csak bejelentő videót kapott, ami alapján megtudtuk, hogy a játék PC-re, Nintendo Switch-re, Xbox One-re és Xbox Series S/X-re, valamint PlayStation 4/5-re fog érkezni. Ahogy a gyilkosok kiléte, úgy a megjelenési dátumot is homály fedi egyelőre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...