TPS-módot kap a Halo Infinite

Link másolása
A novemberben érkező frissítéssel lehetőségünk nyílik egy teljesen új perspektívából harcolni. A közösség viszont megosztott a frissítés láttán, így kérdés marad, hogy fel tud-e támadni a játék.

A 343 Industries-éra Halo-játékai közül kétséget kizáróan az Infinite volt a legambiciózusabb, már csak azért is, mert ez volt a széria első nyílt világú, live-service címe. A kezdeti lelkesedést azonban relatíve hamar felváltotta az elvándorlás, mivel a frissítések nem érkeztek elég gyorsan ahhoz, hogy fenntartsák a játékot övező érdeklődést.

Az idei Halo World Championship alkalmából jelentették be a fejlesztők, hogy egy új, külső kameranézet is kerül a játékba, így gyakorlatilag TPS-ként is játszható lesz. Maga a frissítés valamikor novemberben érkezik majd, de pontos dátumot nem kaptunk. Természetesen a külső kameranézet opcionális lesz.

Ettől függetlenül a bejelentés igen vegyes fogadtatásban részesült. A legtöbben bírálják a fejlesztőket, amiért a játékosok által kért feature-ök helyett trendeket követve a Fornite babérjaira törnek, míg mások örülnek az új lehetőségnek, hisz Master Chief ikonikus páncélját az esetek többségében csak átvezetőkben és járműves szakaszokban láthatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...