Reagált a Ubisoft a felvásárlási pletykákra

Link másolása
A francia kiadó végre megtörte a csendet a jövőjével kapcsolatban, igaz, túl sok konkrétumot továbbra sem árultak el, így egyáltalán nem kizárható, hogy a találgatások igaznak bizonyulnak.

Az utóbbi hetekben másról sem lehetett hallani, csak arról, hogy a Ubisoft mekkora bajban van, mi lesz a céggel, ki fogja esetleg birtokolni? Lehet, hogy magánkézbe kerül? Esetleg a Tencent veszi meg? A netes kommentszekciók jó humorú lakói már egyből fel is vázolták annak lehetőségét, hogy akár a Microsoft, akár a Sony is potenciális vevő lehet.

A Ubisoft most reagált a híresztelésekre, de amennyire szűkszavú, ugyanannyira semmitmondó is a nyilatkozat, ami szerint a cég folyamatosan figyeli a piaci lehetőségeit, és értesíteni fogja az érintetteket, amennyiben aktuálissá válik egy nagyobb léptékű változás. A cégvezetés számára továbbra is a nyílt világú és a live-service játékok készítése lesz fókuszban.

Mint ismert, a Star Wars Outlaws rajtja olyan rosszul sikerült, hogy a novemberre bejelentett Assassin's Creed Shadows érkezését három hónappal tolták el. Egy hónap alatt alig egymillió példány fogyott az Outlawsból, ami egy AAA-kategóriás Star Wars-játék esetében igenis kevésnek számít. Ugyan a javításokat eddig megbízhatóan szállították a fejlesztők, és novemberben a Steam-megjelenésre a tervek szerint meglesznek a kritikus frissítésekkel, de kérdés, hogy ez elég lesz-e a játék renoméjának megmentéséhez. A hírek hatására a Ubisoft részvényeinek ára bezuhant, viszont a pletykák, miszerint a kisebbségi tulajdonos Tencent megvennék az egész céget, feltornázta kissé az árakat.

1.
1.
Merőkanál
Én őszintén szólva nem bánnám ha beszántanák az egészet úgy ahogy van végleg. Több mint egy évtizede gyakorlatilag ugyanazokat a játékokat árulják " átcsomagolva . Ez a játékosokra nézve egy kopasztási hozzáállás .Továbbá a teljes ötlettelenség jellemzi őket meg úgy az egész játékipart . Remaster Remaster hátán .. Évtizedes játékokkal foglalkoznak mint hogy kitaláljanak új címeket , Egy jó játékhoz nem kell agyon Raytracingelni valamit meg 8K Csak legyen Szórakozható ötletes Lásd Astro Bot !!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...