Launch traileren a Silent Hill 2 Remake

Link másolása
Végre elkészült a Bloober Team alkotása, és újra átélhetjük a borzongást Silent Hill ködös városában. Az alkalomhoz pedig természetesen dukál még egy utolsó előzetes is.

Nem túlzás azt mondani, hogy a rajongók szkeptikusan fogadták a hírt évekkel ezelőtt, hogy a Bloober Team készíti majd el a Silent Hill 2 felújított változatát. A sorozat ékkövének tartott epizód igen komoly nyomást helyezett a csapatra, és az sem feltétlenül segített, hogy váratlan helyről érkeztek a változtatásokat és újításokat szorgalmazó hangok.

Több évnyi fejlesztés és munka után végül a héten megjelent a remake, és az eddigiek alapján igazán jól sikerült, méltó felújításról van szó, még akkor is, ha pár "rajongó" álértékelésekkel igyekezett besározni azt a hivatalos Wikipédia-oldalon. Az biztos, hogy az eredeti, 2001-es játék rendezőjének elnyerte a tetszését. A PlayStation hivatalos YouTube-csatornáján pedig már megtekinthető a játék launch trailere is, benne pár új jelenettel az ikonikus piramisfejűvel. Mindenkinek jó játékot kívánunk!

3.
3.
nemfontos
Aggódtam hogy elrontják, de rendesen odatették magukat. Hála az égnek megértették, hogy nem attól működik a horror, hogy a nyakadba ugrik 300 szörny, és te gépfegyverrel bedarálod...
Ami miatt aggódom, hogy Mária ruháját és külsejét, illetve a hangját sem feltétlen kedvelem. (a trailer -ben láttam, még nem tartok ott. ps5 -re éjfélkor csorgott le a játék) A szinkron munka nem üti meg azt a szintet amit 2001 -ben kaptunk. Állítólag benne van a játékban az mária eredeti ruhája is, szóval talán terveznek valamit a fejlesztők vele. (remélem, mert sokkal szebb mint ami most van rajta, és szexibb is, ami a történet szempontjából nagyon fontos)
A zene természetesen most is fantasztikus. Régen is nagyon sokat adott hozzá az élményhez.

Egyelőre tehát elégedett vagyok, szerintem rájuk lehet bízni a többi rész felújítását is, esetleg a konami gondolkodhatna újabb epizódokon... nem bánnám.
2.
2.
Spazz Maticus
#1: Igen, nagyon-nagyon jó lett. Én az utóbbi években nem is tudom mikor játszottam végig egy új megjelenést ennyire hamar, meg voltam fenn kora hajnalig ezért...XD

Arról nem is beszélve mikor vettem utoljára game-et első napon.

De ez nem csak hozza, érti, tiszteli is a régi hangulatát és történetmesélését, első osztályú remake lett.
1.
1.
Shadowclaw891
Nálam egyenlőre az év játéka, fantasztikus hangulata van nagyon eltudták találni bloober-ék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...