A hónap végén érkezik a Red Dead Redemption PC-re

Link másolása
Most már akár eshet piros hó is, bármi megtörténhet, annyi év várakozás után hivatalos premier dátumot kapott a Red Dead Redemption első részének PC-s portja, amiből nem marad ki az Undead Nightmare sem.

Eredetileg 2010. májusában jelent meg a Red Dead Redemption PS3-ra és Xbox 360-ra, és nagyjából ekkortól szerette volna minden asztaligépes játékos a PC-s portját megkapni a játéknak, de az eltelt 14 év alatt ez csak vágyálom maradt, egészen mostanáig. 

A Rockstar oldalán olvasható a hír, miszerint érkezik a PC-s verzió és már nem is kell sokat várni rá, október 29-én felkerül a Steam, Epic és Rockstar áruházak kínálatába a kultusz játék. Az átiratot a Double Elevennel készítette a stúdió és néhány PC-specifikus frissítést tartalmaz majd. Egyrészről bekerül a natív 4K felbontás akár 144hz-en, 21:9-es, 32:9-es képarányokkal kompatibilitás, illetve HDR-támogatás, elérhetőek lesznek a NVIDIA DLSS 3.7 and AMD FSR 3.0 technológiák adta lehetőségek. A játékot egér és billentyűzettel is lehet majd játszani.

Az oldalon még egy rövid videó is látható, ami pár pillanatot felvillant a játékból, de jó eséllyel senkinek nem kell bemutatni John Marston történetét, ami a második rész után veszi kezdetét. A PC-s port megkapja a Undead Nightmare kiegészítőt is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...