Squadron 42 - 2026-ban fog megjelenni

Link másolása
Ma tartották az idei CitizenCon első napját, ami sok részlet mellett szolgált egy kiemelt információval is, hivatalos megjelenési dátumot kapott az egyjátékos kampány.

A Star Citizen valószínűleg az egyik leginkább megosztóbb játék, ami valaha készült fejlesztés alatt állt, rekord összegű támogatást (2024. májusáig 700 millió dollár) tudott bezsebelni, rekord idejű fejlesztési idővel rendelkezik (2011-ben indult a project), és mindemellett eddig nem derült ki, hogy mikor lesz kész az alkotás.

Azt már évekkel ezelőtt megtudtuk, hogy igazából 2 játék készül, a Star Citizen online módja mellett a Squadron 42 egy egyjátékos történet lesz. Az idei CitizenCom első napján végre fény derült, hogy mikor érkezhet a single kampány. Akinek van 9 órája végignézni a mai nap teljes felvett anyagát, az biztos sok hasznos információval gazdagodik a teljes Star Citizen univerzummal kapcsolatban, de a könnyebbség kedvéért a linkelt videó a Squadron 42-vel kapcsolatos résznél indul.

Maga Chris Roberts vezeti fel az élő gameplayt, ami a játék elejétől enged betekintést a program jelenlegi állapotába, így megcsodálhatjuk a karakterek, a felszerelés, és űrhajók megvalósítását, a játékmenet részleteit, illetve szemügyre vehetők az ellenséges faj képviselői és repülői is és néhány bug is. Körül-belül 90 percig mozog a Squadron 42, az anyag végén pedig Roberts elmondja, hogy 30-40 órányi játékidővel számolhatunk majd és 2026-os megjelenéssel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...