Hírarchívum - 2007. december

Ismét mozgásban a Burnout Paradise

Újabb videó érkezett a januárban megjelenő Burnout Paradise-ból. Ugratások, farolások, robbanások, minden ami egy igazi arcade autós játékhoz csak kellhet!

FarCry 2 - technikai videótrió

A Far Cry 2 című nagyreményű játékból látható most három rövid, de annál érdekesebb és figyelemreméltóbb videorészlet.

Terrorist Takedown 2 bejelentés és képáradat

A City Interactive a hétvégén egy adag friss kép kíséretében hivatalosan is bejelentette a Games Convention-ön leleplezett Terrorist Takedown 2-t.

Fable 2 megjelenés és új Lionhead játék

A Lionhead vezére, Peter Molyneux elárulta, hogy ha minden jól megy, a Fable 2 már jövő karácsonykor megjelenhet. Emellett bejelentette, hogy új játékon is dolgoznak.

Tölthető a Stranger többjátékos demója

Már tölthető a Fireglow új RPG-RTS keverékének, a Stranger-nek a többjátékos demója. Az anyag mellé friss screenshotokat is küldött a kiadó.

Kiemelt hír: Véleményed van? Oszd meg velünk!

Ismét a véleményetekre vagyunk kiváncsiak, hogy ezzel is nagymértékben segíthessétek munkánkat! No akkor térjünk is rá a lényegre, ne habozzunk!

Deus Ex 3 - a Tomb Raider: Legend motorjával

A Deus Ex harmadik részének hivatalos leleplezése után elkezdtek szállingózni az első információk a várva-várt folytatással kapcsolatban.

A GameSpot cáfolta a tegnapi pletykákat

Nagy port kavart a tegnapi pletyka, miszerint a GameSpot egyik szerkesztőjét az Eidos kérésére kirúgták, amiért az lehúzta tesztjében Kane & Lynch-et.

Indul az első magyar online Crysis bajnokság!

Az Electronic Arts és a Crysis.hu online bajnokságra invitál! A tét nem kicsi, hiszen a szórakoztató játék mellett a győztes csapat tagjai díjat nyernek.

HWSW: Tenyérnyi számítógép az ASUS-tól is

Az ASUS is bejelentette parányi, tenyérnyi számítógépét, mellyel a gyártó az Apple és a Fujitsu Siemens közé készül betörni - írja Nagytestvérünk, a HWSW.