Hírarchívum - 2007. december

Megvan a Tomb Raider 8 alcíme?

Az már régóta bizonyos, hogy készül a nyolcadik Tomb Raider-játék, az új részről azonban semmi érdemlegeset nem hallottunk eddig...

Túléli-e a Sierra az Activision Blizzard születését?

Míg az Activision és a Vivendi házasságából a Blizzard teljes mértékben jól jött ki, a Vivendi szárnyai alatt lévő másik cég, a Sierra helyzete közel sem biztos.

HWSW: Amit az Activision Blizzard-ról tudni kell

Nagytestvérünk, a HWSW egy átfogó cikkben mutatja be azt, amit tudni lehet, és tudni kell az Activision - Vivendi egyesülésről. Most minden részletre fény derül!

Call of Duty 5 és Guitar Hero IV bejelentés!

Már november elején tudni lehetett, hogy sok Activision folytatás készül jövőre, ám hivatalosan csak most jelentették be a Call of Duty 5-öt és a Guitar Hero IV-et.

Vérpezsdítő Dead Space képkavalkád

Huszonnégy vadi új screenshot érkezett az Electronic Arts vadi új alien gyilkolós túlélő horror játékából, a Dead Space-ből. De vajon merre jár most Ripley?

Egyesült az Activision és a Vivendi

Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.

Battlefield: Bad Company fejlesztői beszámoló

Megérkezett az első ingame jelenetekkel tarkított fejlesztői beszámoló a Battlefield: Bad Company-ről. Megtekintéséhez némi angol nyelv jártasság nem árt.

Nyerj Need for Speed Pro Street ajándékcsomagot

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából karácsonyi Need for Speed: Pro Street ajándékcsomagot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Lezárult a F.E.A.R. Gold nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából egy eredeti F.E.A.R. Gold PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Exkluzív címekkel húz bele a Playstation 3

Számos olyan kritikát lehet hallani, miszerint "nincs játék Playstation 3-ra". Nos, az Onaxis blog most megcáfolva ezt összegyűjtötte a jövő nagy exkluzív PS3 címeit.