Exkluzív címekkel húz bele a Playstation 3

Link másolása
Számos olyan kritikát lehet hallani, miszerint "nincs játék Playstation 3-ra". Nos, az Onaxis blog most megcáfolva ezt összegyűjtötte a jövő nagy exkluzív PS3 címeit.
Számos olyan kritikát lehet hallani, miszerint "nincs játék Playstation 3-ra". Nos, az Onaxis blog most megcáfolva ezt összegyűjtötte a jövő nagy exkluzív PS3 címeit.

A jövőben megjelenő, megerősített Playstation 3 játékok: ActiveDogs Project, Afrika, Agency, The [+PC], Airtight Project, Angel Rings, Aqua, Big Time Revenge, Black Blade, Bomberman, Brave Arms, Buzz!: Quiz TV, Castlevania, Coded Arms: Assault, Cops, Chain Limit, Croteam Untitled Project, Crucible, The, Crytek Project, Dark RPG, DC Universe, Disgaea 3, Driver 5, Eight Days, Empire, Eyedentify, Factor 5 Project #2, Fatal Frame PS3, Far Cry PS3, FIA World Touring Car Championship, Fifth Phantom Saga, Final Fantasy XIII, Final Fantasy Versus XIII, Future GPX Cyber, Formula PS3, Getaway 3, God of War III, Gradius, Gran Turismo 5, Gretzky NHL [Working Title], Haze, Heavy Rain, Home, PlayStation, Hot Shots Golf 5, inFAMOUS, Jaffe Exclusive 1, Jaffe Exclusive 2, Jaffe Exclusive 3, Jak and Daxter: The Lost Frontier, Katamari Game, Killzone 2, Kurayami (Darkness), L.A. Noire, LittleBigPlanet, Lord of the Vermillion, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid Online, Metro 2033: The Last Refuge, Monster Madness EX, Motorstorm 2, Namco Bandai RPG Project, Namco Bandai Sports Project, Namco Bandai Shooter Project, Naruto: PS3 Project, NCSoft Title #1, NCSoft Title #2, NCSoft Title #3, NCSoft Title #4, Night Journey, Ni-Oh, Planet One, Project D, Project Psychic [Working Title], Pterodon FPS Project [untitled], Quantic Dream, Project [Thread], Resistance: Fall of Man 2, Rockstar Games Exclusive Franchise, Rockstar Old West PS3 Project [untitled], Romance of the Three Kingdoms, Redwood Falls, Rengoku: The End of the Century, Returning Alive [Working Title], Second Season 01, Secret Service, Shin Megami Tensei Project [untitled], SingStar, SOCOM 4, Starbreeze Nex-Gen Project, Star Ocean 4, Steambot Chronicles 2, Syphon Filter PS3, Tekken 6, thatgamecompany Project #3 [untitled], Unreal Tournament III [+PC] [Timed Exclusive], Warbit, Wardevil, Way of the Samurai 3, White Knight Story, Yakuza: Kenzan!, Zipper Interactive Project

Playstation Network exkluzív címek: Angel Love Online [+PC] [FREE], Big Time Revenge, EchoChrome, Elefunk, Ember [PlayThree] [ThreeSpeech] [PlayStation Eye], Fl0wer, Free Realms [+PC], Gran Turismo 5: Prologue, High Velocity Bowling, Mesmerize [PlayStation Eye], N-Cube, Nobi Nobi Boy, PixelJunk Monsters, Rat Race, Skyblue [ThreeSpeech] [PlayStation Eye], Snakeball, SOCOM: Confrontation, Soldner-X: Himmelssturmer [onAXIS] [+PC], Tori-Emaki [PlayStation Eye], Toy Home, Trials of Topoq, Wipeout HD.

Pletykák: Dark Cloud 3, Digimon World Online, Dragon Ball Z, Epic Project, Final Fantasy VII, Gundam, Kingdom Hearts III, Sly 4, Twisted Metal, Zone of the Enders 3.

Ázsiai Playstation 3 exkluzív játékok: Agaresu Senki [Record of Agarest War], Battle Field Valkyrie: Gallian Chronicles, Imabiksou, Little House in the Plateau [Working Title], Mahjong Taikai IV, Megazone 23: Blue Garland, Mist of Chaos, My Summer Holiday, Pro Yakyuu Spirits 4, Railfan, Railfan Taiwan Koutetsu, SEGA Golf Club, Tears to Tiara: Kakan no Daichi, Wangan Midnight, Winning Post 7 Maximum 2007, Yamasa DigiWorld DX [Working Title].
43.
43.
Sohi
44: Teljesen egyet értek veled, örülök, hogy valaki rajtam kívül is így gondolja, ez kellene, hogy legyen az általános, lehet, hogy hamarabb lenne magyar xbox live és psn. Lehet, hogy tévedek...

42.
42.
t.roli
Néhány játék nem érdemli meg a pénzt mert a fejlesztője, bocsánat inkábba kiadója csak azért készítette a játékot h lehúzzon. Már többszőr leírtam, elöbb megnézem mien a játék, utánna ha megérdemli irány a bolt. Zsákbamacskát nem veszek, mert nem lehet sajnos visszavinni azzal a felszólítással, h szart nem veszek ennyi pénzért. Sajnos nem fogadják el, mert csak a cd minősége számít, ami rajta van ha működőképes, akkor nem érdekli őket.

Az EA és az UBI is tud olyan játékot csinálni, ami csak lehúz minket és Had ne soroljam még mik vannak. Ők még azért normális körülmények között csinálják, valamit tényleg adnak. De olyan is van h ingyenes játékot adnak el!!! NA az a piszok nagy szemétség...

Visszatérve, sokszor a kiadó jobban hibás a játékok minőségéért. A Fejlesztők már megkaptáka pénzt a játékukért, hiába adnak el százszorannyit, azoknak fix fizetésük van. HAcsak nem adnak nekik ajánlatot h menjenek más kiadóhoz, vagy céghez, ahol többet kapnak. szal nem a fejlesztőt nézem le, hanem a kiadót nem támogatom ha esetleg nem veszek meg egy eredeti játékot. ha a pro streetnek is adtak volna időt. Az EA ez esetben megint rosszúl csinálta... Félre ne értsétek. Letöltöttem. Meg is bántam, mert több idő volt leszedni mint amennyit játszottam vele. Kárt nem okoztam, mert nem loptam meg senkit, meg ha úgynézük visszais adtam nekik, mert fél óra után töröltem, olyannyira h ki se írtam mert nekem ez nem kell. COD4 et leszedtem, karácsonyra megkapom eredetiben, mert az már az első 10 percben megragadott, annyira h nem ersztett míg végig nem játszottam. A Tiberium wars, és az összes C&C rész is megvan eredetiben, a star wars battlefront 2, GTA 3, FIFA 08 (bár becseréltem mert nem tetszett annyira) és még sorolhatnám... Sok munkámba kerűltek megvenni őket, de ami megérdemli az megérdemli nincs mese.
41.
41.
G Logan
Erre magyar országban is van lehetöség legalábis pet megyében minden hol én évekig ezt csináltam csak azt vettem meg ami hoszu távon szol.
40.
40.
Sohi
Angliában van arra lehetőség, hogy ha végigjátszol egy játékot, fogod magad visszaviszed oda ahol vetted és visszavásárolják (nyilván kevesebbért, de tök mindegy), itthon is ez kéne...
39.
39.
thomee84
hát én amit megveszek ps3-ra azt a végigjátszás után el is adom, mivel jó 10k-t még ér ezután is és valószinű később ha szerzek új játékot már nem fogom elővenni úgyse. xboxra is volt vagy 30 warez játék, annyit is játszottam vele kb 1-el havi 1x, és aki azt mondja h nem jobb egy eredetit nyomni mint egy másoltat.....
38.
38.
Sohi
Komolyan mondom hihetelen mikről tudtok vitatkozni.

Egy-két meglátásom, hozzáteszem nekem van PS3-am és xbox 360 elitem is:

1: Én személy szerint ha valami multiplatform játékot veszek, azt PS3-ra veszem meg, nekem azon jobban bejön játszani. Oka: Nem idegesít, hogy üvölt a gép, a kontroller nekem kényelmesebb, viszont nincs archiement rendszer (ez a box nagy előnye).

2: Most sokan le fogtok hurrogni, de nem baj akkor is leírom: PS3-ra jelenleg van 6 db, Box-ra pedig 10 játékom. Én mindet megvettem, nincsenek a gépeim chipelve vagy akármi. Ez bőven elég, ezt mondjuk 1 év alatt vettem meg, pl a forma 1 ps3-ra megvan március óta és a mai napig játszok vele. Lényeg: Cégem egy szolgáltató cég, rühellem, ha valaki nem fizeti ki a munkámat, szerintem senki nem örülne, ha nem kapná meg a fizetését, én a játékokkal is így vagyok. Egy game elkészítésében rengeteg munka van, pénzbe kerül. Ha megveszel egy játékot, azzal minősíted a fejlesztőt. Valaki írta itt, hogy van egy rakat játéka boxra. Kérdem én minek mindent szart összeszedni? Na mindegy...

3: Nekem is van PS3-on olyan játékom aminek nem az igazi az FPS értéke és emiatt lassúnak tünik (Assasin's Creed). Boxon is jártam már így (the darkness) ennyi...



Nem untatlak tovább titeket, bocs a hosszú hozzászolásért.
37.
37.
Danyell86
itelomester, sztem nagyot hantázól, mivel most vettem egy Full HD-és Braviat ( SONY) és egyszerűen gyönyörködtem a képekben, PS 3on meg PC-én keresztűl is. Szóval énazt a konzekvenciát vontam le a hozzászólásodból, hogy neked Full Hd-és tv-d tuti nincs, de sztem még PS 2őd sincs.
36.
36.
G Logan
Itt egyes xboxosok anyira elvanak szálva a boxukal hogy az már kész röhely . de ez volt a régivel is mégis a ps2 nagyon csunyán megverte.

de mindegy játszatok csak azal az elvont sc-fi játékokal.
35.
35.
huszti
Mellesleg szépfelhozatal, nekem ha lenne egy PS3-am, akkor a GTAIV , Assassins, MGS4,Killzone2 és egy évig el is lennék ;)
34.
34.
huszti
CSak az mond olyat Mo-n, hogy "'kevés a játék" a ps3-ra, ki warezozik. Mert azért emgnézném, hogy egy eredeti boxosnak mikor lenne rakatnyi game-ja, mikor mondjuk egyhónapban megjelenik két db nagy kaliberű játék pl Assassins Creed meg CoD4,....Mert így könnyű, hogy hát a ps3-ra alig van game, nekem meg a box-ra van 120 db...persze mert fogod és letöltöd. Ha te is megvennédd, akkor 10 játék már bőőven soknak számítana 1 évben ;)
33.
33.
wargapityu
ez most komoly? kb 3kilóért vettél mellé FULLHD-t és szaggat??? necsináld biztos hogy jó minden? így akkor hogy essek neki tv vásárlásnak? na nem mintha lenne most annyi pénzem rá de ez kiábrándító...
32.
32.
Nador
joh ez a hír most jószínben tünteti fel a pst úgyhogy nem veszem elő az xboxot:D jó gammák:D
30.
30.
Pain
Ez most kinek szólt?
29.
29.
rambo69
Szegény gyerek :D Hát ez azért jó sok exklúziv cím :D
28.
28.
gamekapocs2007


itelomester PS3-on milyen gaméval probáltad? Nekem szagatásos gondjaim nincsenek..
27.
27.
itelomester
A napokban vettem egy Full HD LCD-t és izgatottam próbáltam ki 1080p-ben az xbox-ot és utána a ps3a-t is. Az xbox egyelőre nem HDMI-s, csak komponens kimenettel rendelkezik, míg a ps3 ugye 1.3 HDMI kimenettel van megáldva.

Csalódás: a box néha (nem zavaróan) frissített vizszintesen, míg a ps3 szaggatott!!!



Van valakinek ilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban?
26.
26.
thomee84
1. sajnos kevés a hozzáértő ember... 2. nekem pl ps3 van és mégsem szenvedek hiányt játékokban:) kötekedés meg csak a féltékenység miatt megy, dehát ez van:)
25.
25.
Sörivó
Halo 4, Forza 3, Gears Of War 2, Dead Rising 2, Crackdown 2, és a sony megy a lecsóba !
24.
24.
Pain
Hehe Metal Gear Solid 4, Final Fantasy, God of War 3, Kingdom Hearts 3, Tekken 6! Ennyi és a boxnak lehúzták a rolót. És most csak olyat soroltam ami télleg eredeti PS game!
23.
23.
gamekapocs2007
"( persze ami jó, azt vegyétek meg - ha jól emlékszem ez a cracker-hitvallás része. hiszen belegondolva a fejlesztőknek tényleg szükségük van a támogatásunkra!! )"



Ez teszik,így kellene gondolkozni mindenkinek.
22.
22.
ios008
nemrég vettem xbox360-t, viszont ebben a legnagyobb szerepet assassins creed játszotta.. na meg a warez persze.

az biztos, hogy a box most jó. m$ biztos keményen tejel hogy igy is maradjon játékellátottság terén.

egyetlen dolog van amitől félek az az, hogy egy-két év és tényleg kevés lesz a DL DVD.

a nyomorult BL-R lemezek meg még mindig drágák, az író pedig vmi pofátlan mértékben felül van árazva. nevetséges, tetves banda.

amúgy tényleg szép a box, ps3-t is láttam nekem nem sok különbség volt a kettő közt.

nem úgy irták meg a progit sztem. ezért kell exkluzív cim, mert úgy látszik hogy mit tud. ha multiplatform, akkor igazítva van a kód ( esetleg butítva? ), és naná hogy nem láccik a különbség.

meg lehet azért nézni egy-két hd videót exkluzív cimekről..ha netán vki képet szeretne alkotni.

bla bla mind1 én várok - ezúttal már csak a ps3-ra,, addig is hajrá hajrá, hajrá xbox, hajrá ps3.

jah és mindent törjetek fel emberek :D:D

( persze ami jó, azt vegyétek meg - ha jól emlékszem ez a cracker-hitvallás része. hiszen belegondolva a fejlesztőknek tényleg szükségük van a támogatásunkra!! )
21.
21.
Asher
Hát igen. Szép kis lista. Egy élet is kevés lesz hozzá hogy mindet végig lehessen játszani.

Amúgy isgen sok a huzzó cím benne, ami anno PS1-2-re exkluzi volt:Castlevania, FF, Getaway 3, God of War III, Gradius, Gran Turismo 5, Katamari Game, Killzone 2... Szerintem ennyi is bőven sok.
20.
20.
Sörivó
Elmehet az exluzív címeivel a sunyiba a sony ! Sőt ,lassan nem is marad neki , Devil May Cry , Resident Evil, Forma-1 ,Jönnek 360 -ra a többi gagyit cím meg nem izgat ! Viszont a 360-nak elég kemény címei vannak sztem : Gears Of War, Dead Rising, Forza , Crackdown, Halo, Mass Effect, úgy,hogy go 360 !
19.
19.
Glek
t.roli, ez szubjektív... szvsz nem csipázom a japó gammákat :P és azon a véleményen vagyok amin Obi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...