Hírarchívum - 2009. február

Huszonnégy videó a pénteki vacsorához

Ma estére is videó-összeállítással készültünk Nektek, benne olyan játékokkal, mint a FEAR 2, a Halo Wars, a Marvel: Ultimate Alliance 2 vagy a Wanted.

Bemutatkozik a Virtua Tennis 2009

A Sega bejelentette, hogy készül a teniszrajongók által egyik legkedveltebb játék, a Virtua Tennis legújabb része, amely májusban kerül boltokba.

A Konami karolta fel a Fűrész játékot

A Brash Entertainment bezárása után kétségessé vált, hogy egyáltalán elkészül-e a Fűrész játékváltozata, ám a Konaminak hála folytatódik a fejlesztés.

3D élmény patch Left 4 Dead-hez

Egy gyors patchelés után 3D-ben élvezhetjük a Left 4 Dead-et, köszönhetően egy lelkes amatőr csapat most megjelent javításának. Kezdődjék a rettegés!

Hamarosan indul az NFS: World Online tesztelése

A jó hír, hogy márciusban elindul a Need for Speed: World Online publikus tesztelése. Viszont hogy ne örüljünk annyira, egyelőre úgy tűnik, a játék csak Ázsiában jelenik meg.

Burnout Paradise - megérkezett a PC-s demó

A mai nap folyamán elérhetővé vált a Burnout Paradise: The Ultimate Box demó verziója, mely legelőször az nVidia által üzemeltetett nZone szerverein jelent meg.

Ghostbusters - A csapda veszélyei

Az idei nyáron végre megjelenik a Terminal Reality által fejlesztett Szellemirtók játék, amelyből egy újabb kedvcsináló érkezett egy videó formájában.

Resident Evil 5 - Nedves pillanatok

Új képek érkeztek galériánkba a Capcom által fejlesztett Resident Evil 5 kapcsán, amelyeken néhány csónakos jelenetet vehetünk szemügyre.

Bejelentették a legújabb Transformers játékot

Mint azt már sejteni lehetett, játék készül a legújabb Transformers filmhez is, amely a Revenge of the Fallen alcímet fogja viselni.

Nintendo Wii-re is megjelenik a Dead Space

Az Electronic Arts még többet akar Wii-re fejleszteni, új üzletpolitikájának pedig része a Dead Space is, amely a Nintendo konzolján is tiszteletét teszi az idén.