Hírarchívum - 2009. február

300 ezren a Warhammer Online világában

Alig 300 ezren fizetnek elő a Warhammer Online-ra, ami a World of Warcraft 11 milliós rajongói tábora mellett kevésnek tűnik, a fejlesztőket viszont nem lombozza le az eredmény.

Szerda esti videócsokor

Szerda esti videós összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Battleforge, a Halo Wars, a The Godfather 2 vagy a Tomb Raider: Underworld.

DS-exkluzív lesz a következő LEGO-játék

Nincs szerencsénk, egyelőre mind a LEGO Harry Potter, mind pedig a LEGO Rock Band bejelentése várat magára, lesz helyettük viszont LEGO Battles Nintendo DS-re.

Bejelentették az Iron Man folytatását

A Sega bejelentette, hogy már dolgozik a meglepően jól sikerült Iron Man mozi második részének játékadaptációján, amely várhatóan a jövő év során kerül boltokba.

Monsters vs. Aliens filmes média csomag

A Dreamworks, a Pixar sikerein felbuzdulva saját maga is hasonló sikereket szeretne elérni, mint a Wall-E tette azt tavaly.

Készül a Red Dead Redemption

Régebben beszámoltunk róla, hogy egyes források szerint már készül a Red Dead Revolver folytatása, s úgy tűnik, igaznak bizonyultak a pletykák.

Uncharted 2 - Drake újabb kalandja

Újabb képek jelentek meg a Naughty Dog által fejlesztett Uncharted 2 kapcsán, amelyeken megcsodálhatjuk Nathan Drake partnerét is.

DLC készül a Street Fighter negyedik részéhez

A legújabb Famitsu magazin beszámol arról, hogy már javában készül a Street Fighter 4 letölthető tartalma, amely Playstation 3 és Xbox 360 platformokra érkezik.

Tényleg folytatódik a Battlefield: Bad Company

Korábban már pletykálták, hogy folytatódik a Battlefield: Bad Company, most azonban végre hivatalos megerősítést nyert a dolog!

A gazdasági válság betett a Turok 2-nek is

A gazdasági válság miatt kénytelen leépíteni a Disney, az elbocsátási hullám pedig a hozzájuk tartozó Propaganda stúdiót is sújtja. Ezért kényszerpihenőre került a Turok 2.