Hírarchívum - 2009. február

Új kontroller érkezik a Nintendo Wii-hez

A Nintendo új vezérlőt jelentett be a Wii-hez, amely a Classic Controllert hivatott lecserélni egy sokkal kényelmesebb és több gombbal rendelkező változatra.

Call of Juarez: Bound in Blood - Az első előzetes

A régi vadnyugaton vékony vonal volt a jó és a rossz között - mondja Techland által fejlesztett Call of Juarez: Bound in Blood debütáló előzetese.

Friss screenshotok éjfél előtt

Nem valami nagy a mai felhozatal, de azért van Call of Juarez, Dark Sector, Dead to Rights, Endwar, sőt két Grand Theft Auto is. Tessék végigfutni!

Elemzők szerint Blu-Ray nélkül is jöhet majd a PS3

Elemzők szerint hamarosan árcsökkentést jelent majd be a Sony a PlayStation 3 kapcsán, s ráadásul a cég a Blu-Ray lejátszó mellőzésével is megpróbál majd spórolni.

50 Cent filmet készítene a Saints Row alapján

Alig készült el újabb játékával a népszerű rapper, 50 Cent most újabb - talán még nehezebb - fába vágta fejszéjét: játék alapján szeretne mozifilmet készíteni.

Októberben érkezik a BioShock 2: Sea of Dreams?

Amennyiben hihetünk a nagy internetes áruházaknak, már október elején boltokba kerülhet a BioShock várva-várt folytatása, amely a Sea of Dreams alcímet viseli.

Most már biztos: nem lesz Aliens RPG

Most már biztosnak látszik a hír, miszerint leállították az Aliens-filmek alapján készülő szerepjáték munkálatait - a megerősítést az egyik fejlesztő életrajzából kaptuk.

Dantes Inferno - képek és cinematic trailer

Sokan God of War utánzatként tekintenek az EA új játékára, ám ezt legfeljebb a stílusára lehet igaz, a Dantes Inferno egy sokkal sötétebb, és betegebb világot tár fel előttünk.

Premier képek és infók a Lost Planet 2-ről

A Capcom hétfőn leplezte le legújabb játékát, a Lost Planet 2-t, a múltkori trailert követően pedig ma befutottak az első hivatalos képek és infók is!

Rock Band, LittleBigPlanet és Assassins PSP-re

Hamarosan három nagygépes sikercím is tiszteletét teszi PSP-n, zsebkonzolos átiratot kap ugyanis a Rock Band, a LittleBigPlanet és az Assassins Creed is.